«Πυρά» Πολάκη κατά Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν από καιρό σε κρίση, κάτι δεν έγινε καθόλου καλά...

 
tsipras polakis

Ενημερώθηκε: 04/12/23 - 16:00

Ενώ σήμερα, Δευτέρα 4/12, αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, εντός του κόμματος επανέρχονται τα «πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτήν την φορά, ήταν η σειρά του Παύλου Πολάκη, εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, να κατηγορήσει τον πρώην πρωθυπουργό ότι άφησε τον ΣΥΡΙΖΑ σε κρίση, κάνοντας μεγάλα λάθη.

Σημειώνεται ότι «καρφιά» για τις επιδόσεις της κυβέρνησης Τσίπρα είχε ρήξει ο ίδιος ο Στ. Κασσελάκης, μιλώντας για το «μαξιλάρι των 37 δις».

Μιλώντας στο Libre ο Παύλος Πολάκης δήλωσε συγκεκριμένα:

"Θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν από καιρό ένα κόμμα σε κρίση. Όταν μετά από τέσσερα χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση, βλέπεις το εκλογικό σου ποσοστό να μειώνεται κατά 14%, τότε είναι σίγουρο ότι κάτι δεν έκανες καθόλου καλά. Η εκλογική καθίζηση, έφερε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και τα όσα ζήσαμε από τον Ιούνιο μέχρι και την αποχώρηση των εννιά βουλευτών την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα που μιλάμε, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι ένα κόμμα σε βαθιά κρίση αλλά ένα κόμμα που βγαίνει επιτέλους από αυτή".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ