Στ. Κασσελάκης: «Ο μηχανισμός της ΝΔ απέτυχε, αδυνατεί να σώσει ζωές»

 
kasselakis

Ενημερώθηκε: 28/09/23 - 20:57

Για μεγάλη διοικητική ανεπάρκεια στην κυβέρνηση και στην αυτοδιοίκηση έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων μιλώντας στο STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα: «Ο μηχανισμός της ΝΔ απέτυχε (…) Πρέπει να γίνει απορρόφηση των πόρων για να γίνουν έργα. (…) Ο μηχανισμός αδυνατεί να σώσει ζωές. Δεν είναι άτυχος ο Βόλος είναι το κράτος που δεν έχει προστατεύσει τον πολίτη του, δεν έχουμε επενδύσει στην πρόληψη. Το γεγονός ότι υπάρχει κλιματική κρίση κάνει ακόμη πιο σημαντικό την προστασία του πολίτη».

Για την κατάσταση με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία έκανε γνωστό ότι θα πάει σύντομα στον Βόλο που έχει πληγεί σημαντικά. «Υπάρχει μπέρδεμα αρμοδιοτήτων μεταξύ των διαφορετικών υπηρεσιών. Χρειάζεται συντονισμός, καλύτερο οργανόγραμμα και καλύτερη απορρόφηση των πόρων ώστε να γίνουν και τα απαραίτητα έργα. Χρειάζεται μεγάλη αρωγή από το κράτος» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός για τον ίδιο μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, δήλωσε: «Να ασχολείται με το κράτος, όχι με εμένα. Έχει ζωές στα χέρια του».

Είπε, ακόμη:

«Η απουσία μου από τη Βουλή δεν είναι πρόβλημα (…) Η πυξίδα μας είναι ο άνθρωπος (…) Θέλω νέο αίμα στον ΣΥΡΙΖΑ (…) Έχω ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα θέματα (…) Το σχέδιό μου είναι η σύγχρονη πατριωτική Αριστερά (…) Να δώσουμε φωνή στην κοινωνία (…)» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

«Τα όργανα να μην έχουν αλαζονεία» είπε, για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ