ΣΥΡΙΖΑ: «Η απόπειρα να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η απόπειρα να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη»
Ενημερώθηκε: 20/01/17 - 13:21

«Να γνωρίζει καλά, αυτός κι οι ομοϊδεάτες του πως η απόπειρά τους να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση, όπως και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη», σημειώνει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγός, κατά της Τατιάνας Στεφανίδου. «Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωση του, αναφέρει: «Μετά την τραμπούκικη επίθεση στο σχολείο του Περάματος, ο υπόδικος για εγκληματικές ενέργειες βουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός, κατέθεσε μήνυση κατά της δημοσιογράφου Τατιάνας Στεφανίδου, επιδιώκοντας να εμφανιστεί ως "διωκόμενος".

Να γνωρίζει καλά, αυτός κι οι ομοϊδεάτες του πως η απόπειρά τους να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση, όπως και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΚΕ: Η ναζιστική Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον όσων αντιστέκονται στο ρατσιστικό της παραλήρημα

Στον εισαγγελέα σήμερα η δικογραφία για τη μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγού κατά Τ. Στεφανίδου

Μήνυση Λαγού της Χρυσής Αυγής στην Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμιση

ΝΔ: Κανείς δεν έχει δικαίωμα δίωξης της ελευθερίας του Τύπου

Ερώτηση του Θ. Θεοχαρόpουλου, για τη διαδικασία του αυτοφώρου σε δημοσιογράφους