Τη Δευτέρα η επίσημη παρουσίαση της Κ.Ο. των «11» - Το αίνιγμα του ονόματος

 
XARITSIS AXTSIOGLOU

Ενημερώθηκε: 02/12/23 - 15:07

Τη Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση όπου θα ανακοινωθεί επισήμως η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των «11» αποχωρησάντων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το όνομά της.

Δημοσιεύματα θέλουν το όνομα να είναι «Αριστερά Μπροστά», όμως στελέχη της κίνησης διευκρινίζουν ότι η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο και ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Πάντως, το όνομα αναμένεται να περιλαμβάνει τη λέξη «Αριστερά» και να μην ξεπερνά τις δύο με τρεις λέξεις.

Επικεφαλής της νέας Κ.Ο., όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχει αναλάβει ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ καθήκοντα γραμματέα της Κ.Ο. θα επιτελεί η Πέτη Πέρκα.

Η συγκρότηση κόμματος αναμένεται σε δεύτερο χρόνο, παρότι η βάση αρχίζει ήδη και συντονίζεται, αξιοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογία από το «συριζαϊκό» παρελθόν.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις μελών και στελεχών του κόμματος με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ