ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πρωταγωνιστής το Fast & Furious (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πρωταγωνιστής το Fast & Furious (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 12/04/17 - 20:08

Παρά την εξαιρετικά δυναμική κινηματογραφική είσοδο του Απριλίου, συνεχίζει μάλλον ισχνά με μόλις τρεις πρεμιέρες ταινιών αυτή την εβδομάδα!

Τα βλέμματα όλων, φυσικά, θα είναι πάνω στην όγδοη συνέχεια του Fast and the Furious.

 

The Fate of Furious (Μαχητές των δρόμων 8)

Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, μετά το γάμο του Dominic και της Letty και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Bryan και της Mia... όμως δεν τα καταφέρνουν!

Ο δρόμος της Διαφυγής

Στην υπό γερμανική κατοχή Γαλλία, δύο νεαρά αδέλφια εβραϊκής καταγωγής, ο Joseph και ο Maurice, θα βρεθούν μόνοι τους απέναντι στους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί το πολεμικό κλίμα στη χώρα.

Θα επιδείξουν απίστευτο θάρρος, κουράγιο και εφευρετικότητα, ώστε να αποδράσουν από τη ναζιστική εισβολή και να προσπαθήσουν να επανενωθούν με την οικογένεια τους.

Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα 2: Το Κάλεσμα

Πριν από δώδεκα χρόνια, η γέννηση του Αυτοκράτορα είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο πιγκουίνος που συγκίνησε μικρούς κι μεγάλους, ετοιμάζεται να ζήσει το πρώτο του ταξίδι μέσα από την ματιά και τις αναμνήσεις των προγόνων του.

Ενστικτωδώς απαντά στο μυστήριο κάλεσμα που τον ωθεί προς τον ωκεανό, και έρχεται αντιμέτωπος με απίστευτες δοκιμασίες που θα χρειαστεί να ξεπεράσει για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του:να εξασφαλίσει την επιβίωση του είδους του.

Στην αφήγηση της ταινίας ακούμε τον Διονύση Σαββόπουλο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ελληνική «απόβαση» στα σινεμά

Το νέο τρέιλερ του Game of Thrones μας έστειλε στα κάγκελα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγόρια ετοιμαστείτε! Η μεγάλη επιστροφή της Μισέλ Πφάιφερ (ΒΙΝΤΕΟ)