ΑΕΚ: Παίζει τα ρέστα της!

ΑΕΚ: Παίζει τα ρέστα της!
Ενημερώθηκε: 02/10/18 - 10:20

Η ΑΕΚ δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, μετά από 12 χρόνια, μόνο για τη συμμετοχή, αλλά θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους, τις όποιες ελπίδες έχει για μια διάκριση ή γιατί όχι και την συνέχεια της πορείας της.

Αυτή εν πολλοίς εξαρτάται από τον αποψινό αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ (22:00, COSMOTE Sport 2HD & thepressroom.gr). Η Ένωση γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση ήττας οι ελπίδες της ακόμη και για την τρίτη θέση θα περιοριστούν στο ελάχιστο, αλλά αν καταφέρει να κερδίσει θα αποκτήσει δικαίωμα στο όνειρο, παρότι ακολουθούν τα δύο ματς με την Μπάγερν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και πάλι. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι αλλά και λαβωμένοι Λιβάγια και Λόπες, οι ανέτοιμοι Άλεφ και Μπογέ, όπως και ο Αλμπάνης που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.

Ο προπονητής της Ένωσης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του. Οι επιλογές είναι περιορισμένες, αλλά όχι σε όλες τις θέσεις και πέρα από τα πρόσωπα δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγή και στη διάταξη.