Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Super League 2

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Super League 2
Ενημερώθηκε: 30/10/21 - 13:37

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεκαχθεί η σέντρα στη Super League 2, όπως είχε προγραμματιστεί. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2021/2022 η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε τη μετάθεση της πρεμιέρας, μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου με αφορμή την ανατροπή στην υπόθεση της Ζακύνθου. 

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η νέα κλήρωση του πρωταθλήματος, μετά την εξέλιξη με τους νησιώτες, ενώ στη διαδικασία θα συμμετέχει και η Καβάλα, καθώς η μακεδονική ομάδα ακολούθησε την ίδια διαδικασία με τη Ζάκυνθο και θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα των Ιόνιων νήσων θα τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο, ενώ η Καβάλα στον πρώτο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: 

«Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά μια εβδομάδα (6-7.11.2021).
Β) Την ένταξη της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα στον Α Όμιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2
Γ) Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 στις 12:00.»