Ανακοίνωσε τον Μόρα ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε τον Μόρα ο Παναιτωλικός
Ενημερώθηκε: 01/09/17 - 19:08

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Βαγγέλης Μόρας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του Αγρινίου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα αναμένεται να αποτελέσει τον "βράχο" της άμυνας του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μέλος της ομάδας μας είναι από σήμερα ο έμπειρος αμυντικός Βαγγέλης Μόρας, που υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Μετά από μια πετυχημένη δεκαετία στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε σε Μπολόνια, Τσεζένα, Βερόνα, Μπάρι, επιστρέφει στην Ελλάδα αποδεχόμενος την πρόταση του Παναιτωλικού και θα φοράει πλέον τη φανέλα με τον ΤΙΤΟΡΜΟ.

Ο Βαγγέλης Μόρας έχει περισσότερες από 440 εμφανίσεις σε επίσημους αγώνες στην καριέρα του, ενώ έχει και 27 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 18.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για την καινούργια περιπέτεια που αρχίζει για εμένα. Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού είπα το ναι σε λίγη ώρα. Γνωρίζω όλα αυτά που έχει δημιουργήσει ο κ. Κωστούλας τα τελευταία χρόνια και για μένα ήταν εύκολη η επιλογή. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με πολύ διάθεση για δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".