Απαγόρευση μετακίνησης των φίλων του Άρη στο Ηράκλειο

Απαγόρευση μετακίνησης των φίλων του Άρη στο Ηράκλειο
Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 13:39

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύτηκε κάθε μορφή μετακίνησης των φίλων του Άρη, για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η ενημέρωση από το Υπουργείο:

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25-11-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή.

Θυμίζουμε πως ο Άρης είχε ζητήσει εισιτήρια για μεμονωμένη παρουσία οπαδών του στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ (25/11), δίχως ωστόσο να ενημερώσει λεπτομερώς τους γηπεδούχους και την Αστυνομία.