Μικαέλ Σουμάχερ: Νέα ανακοίνωση της οικογένειας μετά από μήνες!

Μικαέλ Σουμάχερ: Νέα ανακοίνωση της οικογένειας μετά από μήνες!
Ενημερώθηκε: 22/03/18 - 09:48

Μικαέλ Σουμάχερ: Μια νέα ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του διάσημουν οδηγού της F1 μετά από μήνες σιωπής και αγωνίας για την κατάσταση της υγείας του. Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά το ατύχημα του Γερμανού πρωταθλητή στις γαλλικές Άλπεις, τα Χριστούγεννα του 2013.

Η μόνη ανακοίνωση που έκανε για την κατάσταση της υγείας του ήταν από την εκπρόσωπο της οικογένειας, την Sabine Kehm, τον Ιούλιο του 2014 όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η ίδια η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους στην Γενεύη.

Τώρα, η εκπρόσωπος της οικογένειας ευχαριστήσει όλους εκείνους που έχουν στηρίξει την οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως να λέει κάτι ουσιαστικό για την κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Σουμάχερ

«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια» αναφέρει χαρακτηριστικά η Sabine Kehm.Η ενημέρωση έρχεται λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν του 2018 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1, την Κυριακή στην Αυστραλία.