Νότιγχαμ Φόρεστ: Πήρε... κεφάλια ο Μαρινάκης - Απέλυσε τους επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ μετά τις 22 μεταγραφές

 
Νότιγχαμ Φόρεστ: Πήρε... κεφάλια ο Μαρινάκης - Απέλυσε τους επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ μετά τις 22 μεταγραφές

Ενημερώθηκε: 12/10/22 - 11:58

Ριζικές αλλαγές στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η νεοφώτιστη στην Premier League ομάδα απέλυσε τον επικεφαλής προσλήψεων Γιώργο Συριανό και τον επικεφαλής του σκάουτινγκ Άντι Σκοτ, μετά από ανασκόπηση των καλοκαιρινών μεταγραφών της από τον ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη και τον νέο αθλητικό διευθυντή της Φίλιπο Τζιράλντι!

Θυμίζουμε, η ιστορική Φόρεστ έκανε 22 μεταγραφές τη φετινή μεταγραφική περίοδο, αξίας 150 εκατ. ευρώ! Για την ώρα, όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει μόλις πέντε βαθμούς μετά από εννέα αγωνιστικές.

Ο Γιώργος Συριανός διορίστηκε στον ρόλο του επικεφαλής προσλήψεων από τον διευθύνοντα σύμβουλο Ντέιν Μέρφι. Πολλές από τις μεταγραφές του τα τελευταία χρόνια βοήθησαν τα μέγιστα τη Φόρεστ, προκειμένου να επιστρέψει στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια. Φέτος, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκα καλά για αυτόν.

Ο κ. Μαρινάκης, λοιπόν, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Φίλιπο Τζιράλντι, μετά από ανασκόπηση της καλοκαιρινής μεταγραφικής δραστηριότητας και στρατηγικής, αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον επικεφαλής του recruitment κ. Συριανό και τον επικεφαλής scout Άντι Σκοτ.

Αντίθετα, λίγες ημέρες πριν είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Κούπερ, που στηρίχθηκε, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2025.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ