Ολυμπιακός: Κάνει τις πρώτες εισηγήσεις ο Μάρτινς

Ολυμπιακός: Κάνει τις πρώτες εισηγήσεις ο Μάρτινς
Ενημερώθηκε: 25/04/18 - 16:45

Ο Πέδρο Μάρτινς έρχεται στην Ελλάδα έχοντας πάρει τις περισσότερες αποφάσεις, αναφορικά με τις εισηγήσεις που θα κάνει στη διοίκηση του Ολυμπιακού, για τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να θελήσει ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων να μιλήσει με της ομάδας και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο συναντήσεων του Πέδρο Μαρτίνς με παίκτες του Ολυμπιακού, μετά από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ένα στοιχείο που επίσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, αφορά το βάρος που έριξε ο Μαρτίνς, το τελευταίο δεκαήμερο που βρίσκεται στην πατρίδα του, στην ανάλυση των δανεικών παικτών του Ολυμπιακού και κυρίως των Ελλήνων.

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Μαρτίνς έχει μια πρώτη εικόνα για τρεις – τέσσερις περιπτώσεις αλλά το σίγουρο είναι πως θα περιμένει την προετοιμασία για να κάνει το τελικό τσεκάρισμα.

Ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει την ευκαιρία να χτίσει από την αρχή τον Ολυμπιακό και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή ανάλυση του ρόστερ θέλοντας πρώτα απ’ όλα να κάνει τις εισηγήσεις για την παραμονή των παικτών που θεωρεί ότι έχουν θέση στο πλάνο του.