Παναθηναϊκός: Τα μεταγραφικά δεδομένα και οι άμεσες ανάγκες

 
Παναθηναϊκός: Τα μεταγραφικά δεδομένα και οι άμεσες ανάγκες

Ενημερώθηκε: 02/06/23 - 16:34

Εβδομάδα αποχωρήσεων ήταν εκείνη που φεύγει για τον Παναθηναϊκό.

Το Τριφύλλι δεν κατάφερε να ανανεώσει τα συμβόλαια του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Ζβόνιμιρ Σάρλια, δύο ποδοσφαιριστών που ήταν σημαντικοί στο rotation του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έδωσαν πολύτιμες λύσεις ως βασικοί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Με τα χρήματα που αμφότεροι αξίωσαν για να είναι εναλλακτικές λύσεις(800 χιλιάδες ο Έλληνας μέσος και 600 χιλιάδες ο Κροάτης στόπερ), το Τριφύλλι έκρινε πως μπορεί να βρει στην αγορά πιο ολοκληρωμένα πακέτα παικτών και τα δύο αυτά ''διαζύγια'' είναι λογικό κι επόμενο να διαφοροποίησαν τις μεταγραφικές ανάγκες του συλλόγου.

Ανάγκες που είναι μονόδρομος, επιβάλλεται να καλυφθούν στον μεγαλυτερό τους βαθμό μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, μέχρι να μπει η ομάδα στο αεροπλάνο στις 25 του μήνα για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά με την μεγάλη πρόκληση των προκριματικών του Champions League.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά για την απόκτηση:

  • *Δύο κεντρικών αμυντικών. Ενός ενδεκαδάτου και ενός αναπληρωματικού.
  • *Ενός ενδεκαδάτου δεξιού μπακ.
  • *Ενός ενδεκαδάτου μέσου στο ''6-8''.
  • *Ενός οκταριού.
  • *Ενός ενδεκαδάτου μέσου στο ''10''.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας πολλά θα εξαρτηθούν από τον τελευταίο κύκλο εξετάσεων του Κρίστιαν Γκάνεα, του οποίου η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Από την άλλη και με δεδομένο πως εδώ και έξι μήνες δεν γυμνάζεται καθόλου, θα είναι ρίσκο για τον Παναθηναϊκό ενόψει των καλοκαιρινών προκριματικών, να μην αποκτήσει άλλον παίκτη σε αυτή την θέση και να έχει στα σίγουρα διαθέσιμο μόνο τον Χουάνκαρ.

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση δημιουργικού μέσου, δεξιού μπακ, στόπερ και ενός κεντρικού μέσου στο 6-8.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ