ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο» ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο» ο Γιαννούλης
Ενημερώθηκε: 15/01/21 - 14:57

Μόνο τα διαδικαστικά φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς! Ο 25χρονος αμυντικός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/01) στην Τούμπα, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Έτσι, αύριο αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γίνει και επίσημα «καναρίνι». Ήδη από χθες, η αγγλική ομάδα επέστρεψε, καταθέτοντας νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του διεθνούς αριστερού ακραίου μπακ.

Η πρόταση, λοιπόν, φέρεται να αγγίζει τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ένα ποσό κοντά σε αυτό της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία του Γιαννούλη, αποδέχθηκε την προσφορά της Νόριτς και έτσι έκλεισε το deal.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έφτασαν σε μία συμφωνία, που προβλέπει τον δανεισμό του παίκτη αρχικά με loan fee, που φτάνει τις 800.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Εφόσον, όμως, καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδό της (1η στην Championship αυτήν τη στιγμή, με τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τη 2η Σουόνσι), η Νόριτς θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ την οψιόν, που είναι περίπου στα 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ στο deal υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.

Πλέον και μετά από αυτή την εξέλιξη, τίθεται θέμα ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας, και μάλιστα με έναν παίκτη ανάλογης αξίας του Γιαννούλη.