ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με μήνυμα Ιβάν για το μέλλον

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη με μήνυμα Ιβάν για το μέλλον
Ενημερώθηκε: 22/04/21 - 20:29

Τηλεδιάσκεψη με τα άλλα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και με τους επικεφαλής των τμημάτων είχε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης. Σε αυτή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την νίκη επί του Άρη ξεκαθάρισε τι ζητά από όλους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπογράμμισε τι ζητά από όλους σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, ζήτησε συνεργασία και συνεννόηση για όλα τα ζητήματα μεταξύ όλων, τόσο για τα αθλητικά όσο και για θέματα που έχουν σχέση με τα εμπορικά και τα οικονομικά της ομάδας.

«Θα πρέπει η διοίκηση να μείνει ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του ΠΑΟΚ, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως οι συσκέψεις εντός της διοίκησης θα πρέπει να είναι ευρείας κλίμακας και να γίνονται συστηματικά, για να υπάρχει ένας κεντρικός συντονισμός για όλες οι ενέργειες των τμημάτων με ένα στόχο: την ανάπτυξη του συλλόγου.