Σκάνδαλο στο Τουρκία-Σουηδία και η ατάκα του Μπέργκ (video)

Σκάνδαλο στο Τουρκία-Σουηδία και η ατάκα του Μπέργκ (video)
Ενημερώθηκε: 19/11/18 - 14:36

Η Σουηδία επικράτησε της Τουρκίας, χάρη στο πέναλτι του Γκράνκβιστ, ωστόσο θύελλα αντιδράσεων, έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης για το Nations League, σε ΜΜΕ της πατρίδας του, για τον Ιστβάν Κόβακς.

«Στο ημίχρονο πήγα να μιλήσω στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθώ σχετικά με πέναλτι που έγινε σε βάρος μου και δεν το υπέδειξε. Καθίσαμε και μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Του εξέφρασα την άποψή μου για τη συγκεκριμένη φάση και αυτός μου έδωσε μια υπόσχεση: ότι θα δει την φάση στο βίντεο και αν όντως έχει κάνει λάθος, θα μας δώσει δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Aftonbladet».

Και αν η υπόδειξη του Ρουμάνου διαιτητή για το πέναλτι με το οποίο κέρδισαν οι Σουηδοί ήταν σωστή, οι δηλώσεις του Μπεργκ έχουν προκαλέσει την οργή της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, καθώς η ήττα αυτή, έφερε και τον υποβιβασμό της ομάδας, στη League C του Nations League, με τους Τούρκους να ετοιμάζουν επίσημη καταγγελία στην UEFA!

Δείτε τις φάσεις από το παιχνίδι: