Στην "αντεπίθεση" ο Κοντόνης μέσω...κύκλων

 
Στην "αντεπίθεση" ο Κοντόνης μέσω...κύκλων

Ενημερώθηκε: 01/04/16 - 19:23

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Σταύρος Κοντονής απάντησε με σκληρό τρόπο στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βάζοντας ουσιαστικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο στο ίδιο τσουβάλι με την ΕΠΟ.


Όπως ανέφεραν, σε δημοσιογράφους, στενοί συνεργάτες του Υπουργού αλλα και γενικότερα "κύκλοι" του Υπουργείου, ο Σταύρος Κοντονής θεωρεί πως: "Το Grexit είναι οι διοικούντες της ΕΠΟ με τις κακουργηματικές κατηγορίες, που δεν αφήνουν τις καρέκλες τους, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που τορπίλισε κάθε πρωτοβουλία του Κοντονή για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες - επενδυτές των μεγάλων ομάδων και να βρουν μια συναινετική λύση. Αν υπήρχε συμφωνία των "4" και έδιναν τα χέρια, τότε ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα ξεκινούσε το Κύπελλο κεκλεισμένων των θυρών"!

Γίνεται αντιληπτό πως μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό, ο Σταύρος Κοντονής θα προχωρήσει μέχρι τέλους και περιμένει από τους διοικούντες της ΕΠΟ που κατηγορούνται για σκάνδαλα να παραιτηθούν απο τα αξιώματά τους και να καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν αποκλείεται να προχωρήσει μέχρι και στο Grexit χωρίς να υπολογίσει τις καταστροφικές συνέπειες στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Πάντως προκαλεί απορίες το γεγονός πως ο κ. Κοντονής κατηγορεί τον Γιάννη Αλαφούζο πως αυτός ευθύνεται για την ματαίωση της συνάντησης των "4 Μεγάλων" του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ενώ ως γνωστόν η συνάντηση ματαιώθηκε λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της, μετά από παρέμβαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος έκρινε πως θα παραβιάζονταν οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εαν αυτός έδινε το παρόν στη συνάντηση.