Τι συμβαίνει με τον προπονητή του Τσιτσιπά 

Τι συμβαίνει με τον προπονητή του Τσιτσιπά 
Ενημερώθηκε: 02/01/21 - 20:54

Ένα post του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter, ήρθε για να προκαλέσει ερωτήματα για τη συνέχιση της συνεργασίας του Έλληνα πρωταθλητή με τον προπονητή του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μίλησε για «αναγκαστικές αλλαγές» που γίνονται στη ζωή μας και οι οποίες έρχονται σε στιγμές που μπορεί να μην θέλουμε αλλά είναι απαραίτητες για την εξέλιξή μας.

«Μερικές φορές, υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας που δεν είναι γραφτό να συνεχίσουν να υπάρχουν. Μερικές φορές, οι αλλαγές που δεν θέλουμε να γίνουν είναι οι αλλαγές που μας ωριμάζουν. Μερικές φορές, η απομάκρυνση είναι ένα βήμα προς τα εμπρός. Αρχίστε να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε, τώρα. Δεν ζούμε αιώνια. Ζούμε μόνο τη στιγμή» έγραψε ο 23χρονος στο twitter.

Αμέσως όλοι σκέφτηκαν πως ο «Tsitsifast» αλλάζει προπονητή, μιας και οι σχέσεις του με τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο έχουν περάσει πολλά. Το όνομα που έχει ακουστεί πολύ πιο έντονα από τα υπόλοιπα είναι εκείνο του Πάτρικ Μουράτογλου με τον οποίον συνεργάζεται, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα στο sports 3.gr.