"Βράζουν" με Μπακασέτα στον Πανιώνιο, έφυγε απο το γήπεδο ο παίχτης

"Βράζουν" με Μπακασέτα στον Πανιώνιο, έφυγε απο το γήπεδο ο παίχτης
Ενημερώθηκε: 23/05/16 - 22:50

Όπως όλα δείχνουν, ο Τάσος Μπακασέτας δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου και θα αποτελέσει παίχτη της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με την Ένωση για συμβόλαιο μέχρι το 2020 και αυτός, ίσως είναι ο λόγος που σήμερα έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πανιώνιος, είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον παίχτη, κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και από την Ολλανδική Χερενφέιν με το ίδιο ποσό και 15% ποσοστό μεταπώλησης, ενώ η αντίστοιχη της ΑΕΚ ήταν πολύ χαμηλότερη. Όμως η επιθυμία του παίχτη είναι να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, κάτι που έκανε δημόσια γνωστό, πιέζοντας ουσιαστικά τον Πανιώνιο να δεχτεί οποιαδήποτε προσφορά από την ΑΕΚ.

Φαίνεται πως η διοίκηση αποφάσισε να τον βάλει στο "ψυγείο", μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τον παίχτη να φεύγει από το γήπεδο νευριασμένος, αφού ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από τον Πανιώνιο αναφέρουν πως πρόκειται για πειθαρχικό παράπτωμα, και προς το παρόν, οι άνθρωποι της ομάδας δεν αναφέρουν περισσότερα, με τη στάση του παίκτη, πάντως, να είναι δεδομένο πως τους έχει ενοχλήσει.