«Έπεσε» ξανά το Facebook, την ώρα που έρχεται νέα λειτουργία στο Messenger

 
«Πεσμένο» παρέμεινε για αρκετά λεπτά το Facebook στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, την ώρα που η εταιρία φέρνει κάτι που ζητούσαμε όλοι στο Messenger

Ενημερώθηκε: 06/02/19 - 19:19

«Πεσμένο» παρέμεινε για αρκετά λεπτά το Facebook στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους ενώ όσοι ήταν ήδη συνδεδεμένοι έβλεπαν μια λευκή σελίδα. Αναφορές για προβλήματα υπήρχαν από χρήστες στην Πολωνία, τη Δανία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και αρκετές άλλες χώρες, ενώ δεν υπήρξε καμία απάντηση από την εταιρία για άλλη μια φορά.

Messenger

Ωστόσο, παρά τα προβλήματα έρχεται η λειτουργία «unsend» στο η οποία θα ακυρώνει τα μηνύματα που ...μετανιώσαμε και τα γράψαμε, μέσα σε λίγα λεπτά.

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone» για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Η επιλογή αυτή διαφέρει με την παλιά «Διαγραφή», η οποία ναι μεν έσβηνε το μήνυμα που μόλις είχες στείλει αλλά οι παραλήπτες το έβλεπαν κανονικά.