Εθνικό-Ισλαμιστική η παιδεία από του χρόνου στην Τουρκία με μαθήματα όπως η Γαλάζια Πατρίδα και η Θάλασσα των Νήσων (το Αιγαίο)

 
Εθνικό-Ισλαμιστική η παιδεία από του χρόνου στην Τουρκία με μαθήματα όπως η Γαλάζια Πατρίδα και η Θάλασσα των Νήσων (το Αιγαίο)

Ενημερώθηκε: 28/04/24 - 23:05

Ο Ερντογάν θέλει να γαλουχήσει τη νέα γενιά στην Τουρκία με τα ακραία αναθεωρητικά νέο-οθωμανικά σχέδια του για μια μεγάλη Τουρκία που τα σύνορά της θα είναι τα σύνορα της… καρδιάς του, δηλαδή από αυτά που ήταν πριν από τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Η νέα εθνικό-Ισλαμιστική παιδεία στην Τουρκία, που θα εφαρμοστεί από την επόμενη σχολική χρονιά, περιλαμβάνει μαθήματα για την Γαλάζια Πατρίδα, την Θάλασσα των Νήσων (όπως αποκαλούν πλέον το Αιγαίο οι Τούρκοι) , την Πατρίδα των Αιθέρων, τη σημασία της Κύπρου για τον τουρκικό κόσμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τουρκικής εφημερίδας, κυρίως η «Γαλάζια Πατρίδα», που αποτελεί «το εθνικό σύμφωνο της Τουρκίας στις θάλασσες», θα πρέπει να γίνει συνείδηση της νέας γενιάς...

Δηλαδή να μαθαίνουν ότι το Αιγαίο δεν είναι το... Αιγαίο από τα πανάρχαια χρόνια, αλλά η «Θάλασσα των Νήσων», πολλά από τα οποία, τα... «έκλεψε» η Ελλάδα από την Τουρκία δημιουργώντας ανθελληνικά συναισθήματα για να φανατίσει τη νέα γενιά κατά του  «φανταστικού εχθρού», της Ελλάδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ