Τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που ζωγραφίζετε

Τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που ζωγραφίζετε
Ενημερώθηκε: 12/10/17 - 15:58

Αυτά τα διαφορετικά σχέδια που σχεδιάζουμε ασυνείδητα όταν μιλάμε σε κάποιον στο τηλέφωνο ή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, μπορούν να αποκαλύψουν αρκετά για την προσωπικότητα και τα κίνητρα πίσω από τις ενέργειές μας.

Όταν σκεφτόμαστε, το στυλό μας καθοδηγείται από το υποσυνείδητο μυαλό μας, το οποίο κρατά τις σκέψεις και τα μυστικά μας και παίρνει τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας. Θα θέλαμε να σας πούμε για τις πραγματικές έννοιες των μοτίβων που σχεδιάζουμε ασυνείδητα σε καθημερινή βάση.

Φιγούρες ανθρώπων
 

ζωγραφια

Αν σχεδιάζετε μικρούς ανθρώπους, μάλλον αισθάνεστε ανασφαλείς και ανήμποροι ή προσπαθείτε να ξεφύγετε από κάποιες από τις ευθύνες σας. Τα σχέδια απλών στοιχείων δείχνει ότι είστε συναισθηματικά ασταθείς και αισθάνεστε την ανάγκη να απομονώσετε τον εαυτό σας από τους άλλους ανθρώπους. 

Μάτια

matia

Τα σχέδια των ματιών αντιπροσωπεύουν τον εσωτερικό εαυτό του ατόμου που τα σχεδιάζει. Μεγάλα μάτια δείχνουν μια εξωστρεφή προσωπικότητα, τα ανοιχτά μάτια συμβολίζουν την αίσθηση ότι παρακολουθείστε και τα κλειστά μάτια μπορεί να δείχνουν την άρνηση να κοιτάξετε μέσα σας. 

Η υπογραφή σας

υπογραφη

Αυτοί που κάνουν την υπογραφή τους είναι εγωκεντρικοί και αλαζονικοί. Ο συχνός σχεδιασμός της υπογραφής σας, χωρίς σκέψη, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας ή ενώ προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα, αποκαλύπτει μια εγωκεντρική προσωπικότητα.

Ζώα

ζωα

Ο τύπος ζώου που σχεδιάζετε μιλάει σχετικά με τα τρέχοντα συναισθήματα και την προσωπικότητά σας. Μια τίγρης ή ένας λύκος αποκαλύπτει έναν κρυμμένο ανεξερεύνητο θυμό. Αν ζωγραφίζετε μια αλεπού, ίσως θέλετε να κάνετε κάτι πονηρό. Το σχέδιο ενός σκίουρου δείχνει ότι χρειάζεστε φροντίδα και προστασία. Τα λιοντάρια συνήθως σχεδιάζονται από εκείνους που αισθάνονται ανώτεροι και καλύτεροι από τους άλλους. Εάν σχεδιάζετε το ίδιο ζώο συχνά, αυτό σημαίνει ότι συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτό ασυνείδητα και προσπαθείτε να μιμηθείτε τον χαρακτήρα του.

Τετράγωνα, διαμάντια και άλλα γεωμετρικά σχήματα

σχηματα

Έχετε σαφώς καθορισμένους στόχους και πεποιθήσεις και σπάνια κρατάτε τις απόψεις σας μόνο για τον εαυτό σας. Είστε πεισματάρηδες και επίμονοι. Είστε συνήθως υπερβολικά προσεκτικοί και επιφυλακτικοί – σας προτείνουμε να ξανασκεφτείτε τη στάση σας σε αυτό. 

Βέλη

βελη

Τα βέλη συμβολίζουν έναν φορέα, την κατεύθυνση σας στη ζωή. Εάν το βέλος δείχνει προς τα πάνω – είστε άνθρωπος προσανατολισμένος προς τους ανθρώπους, αν δείχνει προς τα κάτω –  εστιάζετε στον εαυτό σας. Το βέλος προς τα αριστερά σημαίνει ότι έχετε κολλήσει στο παρελθόν και αν δείχνει προς τα δεξιά, ανυπομονείτε για το μέλλον.

Αστέρια

αστερια
 

Θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής; Θέλετε όλα τα βλέμματα πάνω σας όπου κι αν πάτε, αλλά αν τα αστέρια που σχεδιάζετε έχουν πάρα πολλά σημεία ή αν βρίσκονται χωριστά από το κέντρο, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι πάσχετε από κατάθλιψη.

Λουλούδια, σύννεφα και ήλιος

λουλουδια

Σχεδιάζοντας λουλούδια και ήλιους, ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο, δείχνει ότι είστε ικανοποιημένοι από το τι συμβαίνει και πιθανώς να φαντάζεστε τα καλά πράγματα που σας περιμένουν στο μέλλον. Αυτά τα σχέδια αποκαλύπτουν τη θετική στάση σας.

Σταυροί

σταυροι

Αυτοί μπορεί να σημαίνουν ότι αισθάνεστε ένοχοι για κάτι ή κατηγορείτε τον εαυτό σας για τα λάθη σας.

Μικρά σπίτια και κουτιά

κουτια

Τα συμμετρικά σχήματα αποκαλύπτουν την αγάπη σας για την τάξη και τη διάθεσή σας να σχεδιάζετε και να υπολογίζετε καλά τα πράγματα. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, οι στόχοι της ζωής σας είναι σε μια σειρά και θα υπερασπιστείτε τη γνώμη σας πάση θυσία.

Σκακιέρες

σκακιερεσ

Φαίνεται ότι πρόσφατα βρεθήκατε σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη και άβολη κατάσταση. Αν συνεχώς τα σχέδια όπως αυτά είναι παρόντα, οι πιθανότητες είναι να ασχολείστε με κάποια κρυφά θέματα που έχουν να κάνουν με την ανικανότητα να λύσετε την ιδιαίτερη κατάστασή σας, ή να προσπαθείτε να βρείτε τον εαυτό σας και την αποστολή σας στη ζωή, ενώ αμφιβάλλετε για το το μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε.

Κυψέλες

κυ=ψελεσ

Η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να διατηρήσετε την ειρήνη και την αρμονία στη ζωή σας και θέλετε επίσης να εγκατασταθείτε και ίσως να ξεκινήσετε μια οικογένεια.

Σπείρες

σπειρεσ

Τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων δεν σας ενοχλούν πολύ. Στο κεφάλι σας, επιλύετε πάντα διαφορετικά προβλήματα και σκέφτεστε τις άλλες δουλειές παράλληλα. Μήπως είστε ιδιοφυΐα;

Κύκλοι και δαχτυλίδια

κυκλοι

Τα κυκλικά σχήματα αντιπροσωπεύουν την ανάγκη σας να βρείτε την ενότητα. «Αισθάνομαι αδικημένος σε αυτόν τον κόσμο». Αυτό λένε τα σχέδια σας για σας. Εάν σχεδιάζετε κύκλους ασυνείδητα, αυτό σημαίνει πιθανώς ότι χρειάζεστε έναν φίλο και κάποια προσοχή, το οποίο, τελικά, μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη, οπότε φροντίστε το. Ή ίσως είστε απλώς ένας εσωστρεφής άνθρωπος που δεν χρειάζεται πολύ επικοινωνία.

Πηγή: Tilestwra