2021: Χρονιά σταθμός για την ανθρωπότητα - Δείτε τι προβλέπουν τ' άστρα για το κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά

 
2021: Χρονιά σταθμός για την ανθρωπότητα - Δείτε τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 13/12/20 - 01:58

Της Αλεξάνδρα Καρτά

Zώδια 2021: Αυτή η χρονιά θα μας οδηγήσει σταδιακά στη Νέα εποχή, ένα νέο ξεκίνημα της ανθρωπότητας, που στην αρχή θα ταράξει τα κοινωνικά κατεστημένα και ιδίως τους ανθρώπους που κατευθύνονται από την ύλη και την κατοχή του πλούτου.

Η Μεγάλη σύνοδος των δύο πλανητών, του Δία και του Κρόνου, στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 21/12/2020 και ώρα Ελλάδας 20. 21, ακριβώς πάνω [ στο χειμερινό ηλιοστάσιο ], είναι μία πρώτη ένδειξη, ότι στο σύνολο της η ανθρωπότητα, θα μπει σε έναν νέο εικοσαετή κύκλο, που θα καθορίζεται με την αντίσταση του παλιού απέναντι στις νέες κατευθύνσεις.

Η ίδια σύνοδος, στο ίδιο ζώδιο, θα ξανασυμβεί το 2400, κάτι που μαρτυρά ότι θα προχωρήσει η ανθρωπότητα επίσημα, στην εποχή του Υδροχόου. Φυσικά δεν θα ζήσουμε εμείς αυτή την περίοδο, αλλά οι επόμενες γενιές.

Το σημαντικό είναι ότι οι ανακατατάξεις θα αρχίσουν από τώρα και θα βλέπουμε ότι τίποτα πλέον δεν θα παραμένει με την ίδια μορφή.

Η ανύψωση της πνευματικότητας και της δικαιοσύνης, στο πανανθρώπινο στερέωμα, θα είναι αυτό που θα φροντίσει εκείνους που θα το καταλάβουν και θα λειτουργούν πλέον, όχι ατομικά, αλλά συλλογικά. Εκείνοι λοιπόν που θα τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά, εφόσον το σύμπαν θα μας εξελίξει κατ αυτό τον τρόπο, θα είναι οι πνευματικοί (καθοδηγητές), μέσα από την πολιτική, τις επιστήμες, την τεχνολογία, τον πολιτισμό.

Είναι γεγονός ότι ο Κρόνος στην νέα του θέση, το πρώτο διάστημα δεν θα έχει την διάθεση να συνεργαστεί αρμονικά με τους άλλους πλανήτες και κυρίως τον Ουρανό, όπου με την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, [έως το 2026], θα αναζητά τρόπους να αλλάξει το κάθε τι που αφορά (το νοσηρό παρελθόν).

Θα γίνει μία επανάσταση συνείδησης και όχι μία επανάσταση χωρίς αιτία, βάζοντας στο πιο ψηλό σημείο την πνευματική μας αφύπνιση. Το παλιό θα αρχίσει να χάνει την αξία του, όχι όμως εκείνο που λειτουργεί αρμονικά με την νέα εποχή, αλλά εκείνο που αντιστέκεται στην ανθρώπινη εξέλιξη και την δίκαιη κατανομή της ύλης.

Μετά τον Φεβρουάριο, θα αρχίσει σταδιακή ανάκαμψη, από τον όγκο των δυσάρεστων γεγονότων και δύσκολων συνθηκών, που μας έχει αφήσει το 2020.

Τα ζώδια του σταθερού Σταυρού, (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), θα δεχτούν μεγαλύτερη ένταση, από τα άλλα ζώδια αυτή την χρονιά και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι άκαμπτα στις αλλαγές, οι κρίσεις στις ζωές τους, θα είναι και περισσότερο έντονες.

ΚΡΙΟΣ: Μία ανάσα ανανέωσης 

Για σας τους Κριούς, η χρονιά 2021, θα είναι μία πραγματικά βοηθητική και ανανεωτική χρονιά. Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει σταδιακά να ανακάμπτει και ότι φύγει από κοντά σας, αυτό το δωδεκάμηνο, θα είναι για να σας απαλλάξει από βάρη που αδυνατούσατε να σηκώσετε.

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, οι αλλαγές θα έρθουν αμέσως μόλις μπει η χρονιά και θα αφορά την συναισθηματική σας ζωή, ενώ θα κατανοήσετε ότι οι εμμονικές σχέσεις δεν έχουν να σας δώσουν τίποτε άλλο, παρά μόνο τα δύσκολα αποτελέσματα των επιλογών σας.

Το 2021 δεν θα υπάρχει προχειρότητα στα σχέδια σας, γιατί έχετε πλέον ωριμάσει με τις αλλεπάλληλες μεταπτώσεις της τύχης, που βιώσατε την περασμένη χρονιά, όπου σας στέρησε την χαρά να ονειρευτείτε και να κάνετε σταθερά σχέδια για το μέλλον. Ήρθε η στιγμή να σας δοθεί η ψυχική δύναμη, ώστε να πάρετε αποφάσεις, που αφορούν τους συνοδοιπόρους σας, αφήνοντας πίσω, τα πρόσωπα που θα αφορούν πλέον το παρελθόν σας.

Οι μήνες που θα είναι απαιτητικοί για σας θα είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Ιούνιος και ο Δεκέμβριος, όπου θα νιώσετε οικονομική αστάθεια και συναισθηματική ανασφάλεια. Προσπαθήστε να αποφύγετε υπερβολές και εγωκεντρικές συμπεριφορές, γιατί θα χάσετε εκτός από χρήματα, την ευκαιρία να γίνετε συμπαθείς σε πρόσωπα κλειδιά, που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν. Το δεύτερο μισό του χρόνου, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας και μέσα από μοιραία γεγονότα θα πάρετε δύναμη, να κλείσετε παλιούς κύκλους σχέσεων, που μέχρι τώρα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η συμβουλή μου για σας, αυτή την χρονιά, είναι, ότι θα πρέπει να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τις δυνάμεις σας, πνευματικές και σωματικές, μόνο για πρόσωπα και καταστάσεις, που αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε τις αλλαγές

Το 2021 θα αποδειχθεί άλλη μία χρονιά πρόκληση για σας, βάζοντας στην [βολεμένη] σας ζωή, αρκετές εκπλήξεις και απρόοπτα, που δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε. Ο πλανήτης Ουρανός, συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα παραμείνει έως το 2025, κάτι που μαρτυρά ότι θα κατοχυρωθεί ένας νέος τρόπος ζωής σε σας τους σταθερούς του ζωδιακού.

Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, η χρονιά αυτή θα αποδειχθεί ένα car test για γερά νεύρα, όπου οι ανακατατάξεις που θα προκληθούν, θα επηρεάσουν βασικούς τομείς της ζωής σας, όπως την προσωπική ζωή, την οικογένεια και την επαγγελματική πορεία.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και θα παλεύει με τα νέα δεδομένα της ζωής σας, μέχρι να σας εξαντλήσει και τότε εσείς να πιστέψετε στις δυνάμεις σας και σε ότι θα κερδίσετε μέσα από προσωπικούς αγώνες.

Ο Δίας επίσης θα κάνει το πέρασμα του, από το ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή και νέες γνωριμίες, που θα φροντίσουν κάθε φιλοδοξία σας.

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο, όπου θα πυροδοτηθούν οι ανασφάλειες σας. Βέβαια αυτή η χρονιά θα σας προσφέρει δυνατότητες, ώστε να δείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να κερδίσετε την αγάπη και την εκτίμηση κάποιων ανθρώπων. Στην καρδιά του Καλοκαιριού, θα υπάρξει μία άνθηση στην προσωπική σας ζωή και οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να υπάρχουν αποφάσεις για την επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε γιατί γίνονται τόσες πολλές αλλαγές στην ζωή σας, όταν έχετε μάθει να ζείτε στον σταθερό δικό σας κόσμο. Οι απαντήσεις θα σας δοθούν αργότερα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, βγείτε από τις φυλακές σας, που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η χρονιά των ευκαιριών

Για σας τους Διδύμους, ξεκινά μία εξαιρετικά γόνιμη περίοδος, με αφετηρία λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020. Έτσι η Νέα Χρονιά ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα, που στην ουσία θα αρχίσετε να τα νιώθετε περισσότερο, από τον Φεβρουάριο του 2021 και μετά.

Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η παραμονή του Ουρανού στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, όπου θα υπάρξουν καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Είναι μία θέση που μαρτυρά ένα δύσκολο παρασκήνιο, με πρόσωπα που τα έχετε εσείς δυναμώσει κατά το παρελθόν.

Κυρίως τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να είστε πολύ υποψιασμένοι με τις καταστάσεις γύρω σας, κυρίως οι γεννημένοι από τις 28/5 έως 4/6.

Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος και ο Δίας, με το πέρασμα τους στο ζώδιο του Υδροχόου, τον Δεκέμβριο του 2020, θα σας δώσουν επιτυχίες σε κάθε επικοινωνιακή σας υπόθεση, σπουδές, ταξίδια, θέματα νομικά και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Νέοι δρόμοι θα ανοίξουν μπροστά σας και θα νιώσετε μία προετοιμασία για σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας, που θα ολοκληρωθούν το 2022.

Την περίοδο των γενεθλίων σας, δηλαδή τον Μάιο και τον Ιούνιο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, εφόσον οι δύο εκλείψεις εκείνη την περίοδο, θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις, ή να δεχτείτε μία πίεση που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε χωρίς να εκτεθείτε με λόγια και συναισθηματικές εκρήξεις.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου, αφορά και πάλι την προσωπική σας ζωή και φανερώνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, καθοριστικό στην ζωή σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η συμβουλή μου για το 2021 είναι, ότι για σας τους αιώνιους εφήβους, ήρθε η στιγμή να ωριμάσετε μέσα από πολύ καλές συνθήκες, που θα σας δώσει το σύμπαν. Είναι μία καλή ευκαιρία αυτή την χρονιά, να δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται και να βάλετε γερές βάσεις για το αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσωτερική αναγέννηση

Το 2021 είναι η χρονιά που θα νιώσετε έντονα τις ουσιαστικές ανάγκες σας, θα αναζητήσετε αυτό που θα σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους και θα βρείτε την δύναμη να βγάλετε από την ζωή σας, τους φόβους και τις ενοχές. Ήρθε λοιπόν η περίοδος της κάθαρσης και της σωστότερης επιλογής ανθρώπων που θα συμπορευτούν μαζί σας.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει να βρίσκεται ακόμη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου επηρεάζει μεταμορφωτικά εσάς του τρίτου κυρίως δεκαημέρου, σε προσωπικό επίπεδο.

Κρόνος και Δίας, από το τέλος του 2020, θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα, όπου θα υπάρχουν μεταβολές, από πολύ καλές περιόδους με ευκαιρίες, αλλά και σε δυσκολότερες, που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και την εμπιστοσύνη που είχατε δείξει σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάιο και Ιούνιο, όπου η κάθε απόφαση, χρειάζεται πρώτα καλή προετοιμασία και απομάκρυνση από πρόσωπα που κρύβουν την πραγματική τους πρόθεση απέναντι σας.

Επίσης τους μήνες, Μάιο – Ιούνιο και Ιούλιο, θα πάρετε μία μικρή γεύση, από την φροντίδα του Δία, [ κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί, 22 – 23 και 24/6 ],όπου θα σας χαριστεί απλόχερα η θετικότητα του, από το ζώδιο των Ιχθύων. Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά για όλους σας, από το Νοέμβριο του 2021. Ο Δεκέμβριος, θα είναι γεμάτος υποσχέσεις και θετικούς κραδασμούς, όπου φαίνεται πως πλησιάζει η νέα πολλά υποσχόμενη επόμενη χρονιά, που είναι για σας, το 2022.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Είναι ευκαιρία το 2021, να κάνετε ένα διάλειμμα, βάζοντας στην άκρη ότι προσπαθεί να σταματήσει την συναισθηματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Η ανοσία που αποκτήσατε τα τελευταία χρόνια, θα σας βοηθήσει να ξεκινήστε το νέο σας ταξίδι, με δύναμη και πολλά χαμόγελα.

ΛΕΩΝ: Ώριμες επιλογές

Το 2021, είναι η χρονιά που θα πρωταγωνιστήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και οι επαγγελματικοί σας προορισμοί. Η μετακίνηση του Κρόνου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, έως τον Μάρτιο του 2023, θα είναι μία δυνατή εμπειρία, που θα κρατήσει τις ουσιαστικές σχέσεις και θα απομακρύνει από την ζωή σας, τις σχέσεις, που ο κύκλος τους έχει ήδη κλείσει. Εδώ θα πρέπει να επισημάνω ότι ο Κρόνος θα δυσκολέψει περισσότερο μέσα στην χρονιά, εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 24/Ιουλίου έως τις 7/Αυγούστου.

Ο Δίας επίσης, στην νέα του θέση, από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φροντίσει να σας δίνει ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, κάνοντας την χρονιά αυτή περισσότερο ενδιαφέρουσα, με εξαίρεση τον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο.

Γενικότερα, θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν και θα σας αλλάξουν την ζωή σας, με έναν τρόπο αρκετά δυνατό και απόλυτο. Ο πλανήτης Ουρανός θα βρίσκεται σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, όπου δείχνει την πάλη μεταξύ του παλιού και του νέου. Αφήστε πίσω κάθε κατάσταση, κάθε πρόσωπο, ακόμη και την επαγγελματική σας στέγη, όταν βλέπετε ότι δεν ταιριάζει στην δική σας νοοτροπία και δεν σας αφήνει να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε. Εναντιωθείτε σε ότι σας θέλει στάσιμους και σας αιχμαλωτίζει στο παρελθόν που θέλετε να αφήσετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αυτή την χρονιά, πολεμήστε τους φόβους σας και κάθε τι που σας θέλει να μείνετε προσηλωμένοι στο παρελθόν, κυρίως αν αυτό, δεν έχει να σας προσφέρει απολύτως τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας

Για σας τους Παρθένους, ήρθε η στιγμή να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας, να ζήσετε νέες προκλήσεις και να αφήσετε να μπει στην ζωή σας κάθε καινούρια ευκαιρία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, έχετε ήδη γνωρίσει την ευεργετική παρουσία του πλανήτη Ουρανού, από το ζώδιο του Ταύρου, όπου έχει φροντίσει να σας απαλλάξει από λάθος καταστάσεις και τοξικά πρόσωπα. Το ίδιο θα συμβεί και το 2021, με μεγαλύτερη ένταση, γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε το κατεστημένο, το πάγιο και το αμετακίνητο. Αυτό θα συμβεί γιατί ο Ουρανός, θα έρθει σε σύγκρουση με τον Κρόνο, κυρίως τους πρώτους 2 μήνες του χρόνου, αλλά και στις 10 Ιουνίου, όπου η έκλειψη Ηλίου, θα εντείνει περισσότερο τους προβληματισμούς σας, για ένα επαγγελματικό θέμα.

Ο Κρόνος από την νέα του θέση, στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας κάνει εργασιομανείς και θα αποκτήσετε περισσότερες ευθύνες. Ότι παλιό και περιττό θα φύγει σταδιακά από την ζωή σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να στοχεύσετε σε ότι πραγματικά σας αξίζει.

Ο Δίας από τον Υδροχόο, θα είναι ο φύλακας άγγελος σας σε κάθε επαγγελματική σας δραστηριότητα και σίγουρα θα έρθουν κοντά σας νέα πρόσωπα για να συμμετέχουν στα σχέδια σας, που έχουν σαν γνώμονα την επαγγελματική σας επέκταση.

Σε μία χρονιά που τα επαγγελματικά σας θα πρυτανεύουν, θα πάρετε μία γεύση από συναισθηματικά σκιρτήματα, τον Μάιο – Ιούνιο, Ιούλιο, και Αύγουστο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην επιτρέψετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα να απουσιάζει η φροντίδα που οφείλετε να παρέχετε στον εαυτό σας. Αφήστε πίσω σας βάρη του παρελθόντος και συμμαχήστε με ανθρώπους που σέβονται τον καθημερινό σας αγώνα και τα όνειρα που κτίζετε.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει χώρος, για (μικρές) αγάπες

Το 2021, θα αποδειχθεί χρονιά σταθμός για τα συναισθήματα σας και την προσωπική σας ζωή. Είναι αλήθεια ότι έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις σχέσεις σας, αλλά και με δύσκολες οικογενειακές υποθέσεις. Η χρονιά αυτή θα σεβαστεί όσους από εσάς έχετε πράξει σωστά και δίκαια κατά το παρελθόν, αναγνωρίζοντας το σύμπαν, ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε αυτό ακριβώς που σας αναλογεί.

Κρόνος και Δίας, θα περάσουν στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντας πιο ξεκάθαρη την προσωπική σας ζωή. Ο Κρόνος θα επηρεάσει εκείνους που έχουν γεννηθεί από 23/9 έως 7/10, κάνοντας ξεκαθαρίσματα σε κάθε σας σχέση.

Ο Δίας από την άλλη, θα κάνει όλο το 2021, το πέρασμά του από τον Υδροχόο, βάζοντας μία αισιόδοξη νότα και νέα ώθηση για κοινωνική ζωή, ακόμη και την σκέψη να αποκτήσετε διάδοχο. Από την Άνοιξη, έως το τέλος της χρονιάς, θα σας δοθούν ευκαιρίες να διορθώσετε καταστάσεις που αφορούν το περιβάλλον που ζείτε, τα αδέλφια και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Είναι πολύ σημαντικό για σας, να κλείσετε υποθέσεις, που έχουν δημιουργηθεί εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Προς το τέλος αυτής της χρονιάς, θα πρέπει να βάλετε τα οικονομικά σας σε μία σειρά, αποφεύγοντας τις υπερβολές σε αποφάσεις που θα καθορίσουν και θα επηρεάσουν, εκτός από την στενότητα των οικονομικών σας και την ψυχολογία σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Είναι η κατάλληλη χρονιά να δείτε τις επιλογές σας μέσα από ώριμη ματιά και να πλησιάσετε πρόσωπα που δεν τους έχετε φερθεί με δικαιοσύνη κατά το παρελθόν. Μην αναλωθείτε με τις εμμονές των περασμένων χρόνων, αλλά προχωρήστε μπροστά και αγκαλιάσετε το μέλλον σας, με σύμμαχο την ωριμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οπλιστείτε με θάρρος και δύναμη

Για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί, το 2021 ανατέλλει με παραπάνω ευθύνες στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, οι γεννημένοι από 24/10, έως τις 7/11, θα έχουν και τις περισσότερες αλλαγές και πιέσεις από το πλανητικό σκηνικό της νέας χρονιάς.

Με τον Ουρανό να συνεχίζει την πορεία του, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν ξαφνικές αποχωρήσεις από την συναισθηματική σας ζωή. Νέα πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στην ζωή σας, για να σας διδάξουν κάτι που φοβάστε να αντιμετωπίσετε. Στις 19 Νοεμβρίου του 2021, θα υπάρξουν καρμικά γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο, όπου θα πρέπει να φανείτε δυνατοί, ιδίως όσοι από σας θα έχετε εκείνες τις μέρες τα γενέθλια σας.

Για σας του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου, ο Κρόνος από την νέα του θέση, στο ζώδιο του Υδροχόου, σας προσθέτει οικογενειακές ευθύνες, αλλά και απομάκρυνση από την οικογενειακή εστία, αν οι καταστάσεις το επιτρέπουν. Δεν αποκλείεται με την παρουσία του Δία, στο τέταρτο Ηλιακό σας σπίτι, να προχωρήσετε σε αλλαγές που αφορούν την κατοικία σας, ιδίως οι γεννημένοι από 8 έως 22 Νοεμβρίου. Σημαντικές εκλείψεις στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, αφορούν ζητήματα οικονομικής φύσεως και καλείστε να μην είστε επιρρεπείς σε έξοδα και ανθρώπους που σας πλησιάζουν με απώτερο σκοπό να σας εξαπατήσουν. Η προσωπική σας ζωή θα ανακάμψει από το τέλος Μαΐου, έως και τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, λόγο της μικρής παραμονής του Δία στον τομέα των σχέσεων σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην κάνετε σπασμωδικές και απερίσκεπτες κινήσεις, όταν οι καταστάσεις, σας φτάνουν στα όρια σας. Σκεφτείτε ότι έχετε δυνατό κύτταρο, να αντέξετε τις πιο απαιτητικές καταστάσεις και αυτό είναι το μυστικό που μοιράζεστε, με το σύμπαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις έχουν την τιμητική τους

Για σας τους Τοξότες, η επικοινωνία, τα ταξίδια, οι σπουδές και το περιβάλλον σας, θα έχουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από άλλες περιόδους της ζωής σας, εφόσον ο Δίας, [πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας], θα κάνει μέχρι το τέλος του 2021, ένα ελπιδοφόρο πέρασμα από το τρίτο Ηλιακό σας σπίτι.

Ο Κρόνος, από τον Δεκέμβριο του 2020, περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντας μια συγκλονιστική στροφή στον τρόπο σκέψης σας.

Ακόμη και στην σύγκρουση που θα έχει με τον πλανήτη Ουρανό, θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση, σε ένα περιβάλλον που δεν σας σέβεται.

Τρις [από τις 4 εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την χρονιά], αφορούν το δικό σας ζώδιο. Πιο αναλυτικά στις 26 Μαΐου και στις 10 Ιουνίου, θα σας απασχολήσουν καταλυτικά, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε αποκαλύψεις, αλλά και νέα πρόσωπα που θα πρεσβεύουν κάτι άλλο από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Στην τρίτη κατά σειρά έκλειψη της χρονιάς στις 19 Νοεμβρίου, θα αναζητήσετε τις αλήθειες, που μόνο μέσα σας θα βρείτε και θα σας οδηγήσουν στις πιο σωστές επιλογές, στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Η τέταρτη έκλειψη της χρονιάς, στις 4 Δεκεμβρίου, θα σας δώσει την ευκαιρία, να οδηγήσετε την προσωπική σας ζωή, σε γόνιμα εδάφη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Θέλω να σας επισημάνω, ότι το 2021, είναι ένα πέρασμα που θα σας ωριμάσει σε προσωπικό επίπεδο, εφόσον τα γεγονότα σε αυτόν τον τομέα θα καθορίσουν την μελλοντική σας πορεία. Σκεφτείτε πρώτα με πολύ ωριμότητα και μετά αποφασίστε ποιοι θα είναι οι συνοδοιπόροι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέοι στόχοι δρομολογούνται

Μετά το πέρασμα του Κρόνου, από το δικό σας ζώδιο, έχετε σκληραγωγηθεί και αντέχετε περισσότερο τις προκλήσεις και κάθε δυσκολία που μπορεί να σας παρουσιαστεί. Από τον Δεκέμβριο του 2020, ο Κρόνος θα περάσει στον δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, μαζί με τον Δία. Θα βιώσετε λοιπόν μία σχετική ανασφάλεια, στην προσπάθεια σας, να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες, κάτι που δεν θα είναι πάντα εφικτό. Το πρώτο δίμηνο του χρόνου θα σας οδηγήσει σε ανατροπές των σχεδιασμών σας και εν τέλη θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες.

Κάτι επίσης που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι περίοδοι των εκλείψεων, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, όπου θα περάσετε δυσκολίες και θα ταλαιπωρηθείτε ψυχολογικά και σωματικά. Επίσης την ίδια περίοδο θα υπάρξουν επαγγελματικές ανατροπές και αρκετό παρασκήνιο, με πρόσωπα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Για σας που έχετε γεννηθεί, 14 – 15 και 16 Ιανουαρίου, θα δεχτείτε την μεταμορφωτική επιρροή του Πλούτωνα, που θα επηρεάσει έντονα την προσωπική σας ζωή, αλλά και κάθε τομέα που χρειάζονται νέες βάσεις.

Μέσα στον Νοέμβριο δεν αποκλείεται να κλείσει ένας σημαντικός προσωπικός κύκλος και να προχωρήσετε σε νέα δεδομένα στην συναισθηματική σας ζωή.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Αφήστε πίσω τις άσχημες στιγμές και μην αναλώνεστε με πρόσωπα που δεν πρόκειται να αλλάξουν την συμπεριφορά τους απέναντι σας. Χαράξτε νέες πορείες, γιατί αυτές θα οριοθετήσουν την εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινά ένας νέος κύκλος εμπειριών

Για σας τους Υδροχόους το 2021, αναμένεται να είναι, χρονιά σταθμός στην ζωή σας, εφόσον ο Κρόνος και ο Δίας θα περάσουν μαζί στο δικό σας ζώδιο. Αν και ο Κρόνος θα επηρεάσει εσάς που ανήκετε μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, ο Δίας θα εξαντλήσει με το πέρασμα του και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Έτσι πιο αναλυτικά οι ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 4 έως τις 18 Φεβρουαρίου, γιατί ο Δίας θα δρα ανενόχλητος στις δικές σας ημέρες γέννησης.

Οι υπόλοιποι, θα έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα αφορούν την οικογένεια, το τόπο κατοικίας σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Ήρθε η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ότι δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας, ακόμη και αν μέχρι σήμερα ελέγχει την ζωή σας.

Για σας του πρώτου με αρχές δευτέρου δεκαημέρου, έχει φτάσει η στιγμή να ωριμάσετε μέσα από μία πάλη, του παλιού και του καινούργιου. Οι επαναστάσεις αυτή την χρονιά θα γίνουν [με αιτία], όταν μετά από την έκρηξη γεγονότων και σαθρών καταστάσεων, θα υιοθετήσετε ένα νέο μοντέλο ζωής. Κάποια στιγμή θα γίνετε σκληροί και απρόσωποι, μέχρι να ισορροπήσετε στις τόσες αλλαγές που θα σας συμβούν. Ο τρόπος αυτός θα καλύπτει ενδεχομένως τις ευαίσθητες χορδές σας, που θα είστε υποχρεωμένοι να τις προστατέψετε.

Θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη προσοχή στις αποφάσεις σας, τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο και τον Ιούνιο, όπου θα αντιμάχεται ο Κρόνος και ο Δίας με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για σας αυτή την χρονική περίοδος είναι μονόδρομος και σας καλεί να αλλάξετε κάθε φθαρμένο και μίζερο. Αγνοήστε εκείνους που η επιθυμία τους είναι, να σας έχουν δέσμιους σε ένα παρελθόν με συντρίμμια.

ΙΧΘΥΕΣ: Προετοιμαστείτε για μία μεγάλη αλλαγή

Για σας το 2021, θα είναι η χρονιά που θα σας προετοιμάσει για σημαντικές ανακατατάξεις, εφόσον την επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2022, θα έχετε έναν σημαντικό προστάτη άγγελο στο δικό σας ζώδιο, τον πλανήτη των ευκαιριών και της επέκτασης, τον Δία.

Ο Ποσειδώνας από την άλλη πλευρά στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί από 9 έως 14 Μαρτίου. Για σας λοιπόν η χρονιά θα έχει μία ροπή προς την εξαπάτηση, οπότε θα πρέπει να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, αλλά και προσπαθήστε να βλέπετε τα πράγματα και τα πρόσωπα, χωρίς τους παραμορφωτικούς φακούς, που σας δείχνουν την δική σας και μόνο οπτική γωνία.

Η παραμονή του Κρόνου και του Δία στον δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι, δημιουργεί μία πολυσύνθετη ψυχολογία, λόγο πολλών καταστάσεων που δεν θα σας επιτρέψουν εύκολα να ηρεμήσετε. Προσοχή να δώσετε τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, αλλά και την περίοδο των εκλείψεων, 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, όπου θα δημιουργηθούν ανακατατάξεις σε ότι αφορά, την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή.

Από τα μέσα του Μαΐου, έως το τέλος του Ιουλίου, ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, για πολύ λίγο και θα πάρετε μία γεύση ανάπτυξης, όπου θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αυτή την περίοδο, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και κάθε πληγή που μπορεί να υπάρχει στο σώμα, αλλά και την ψυχή σας. Σπάστε τα δεσμά σας από το δύσκολο παρελθόν και διαλέξτε τους ανθρώπους που θα [δραπετεύσετε] μαζί τους, στο φως του Ήλιου.