Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 17-17 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το  Σάββατο και την Κυριακή (17-18/03) από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 17/03/18 - 21:49

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου.

 

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το Σαββατοκύριακο κάποιες υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν θα τις ξεκαθαρίσετε και θα οργανώσετε τα επόμενά σας βήματα. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά και έχετε επιτυχία, ενώ θα προωθήσετε μια νέα συνεργασία που σκέφτεστε από καιρό. Η προσωπική σας ζωή έχει ενδιαφέρον, αλλά μην πιστεύετε τα πάντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτό το διήμερο θα είναι η διάθεση που θα έχετε να αναδείξτε τα ταλέντα σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σχέδιά σας και ίσως κάνετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει κέρδη. Οικονομικά, αποφύγετε τις σπατάλες που θα σας αφήσουν εκτεθειμένους στους άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το διήμερο, κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε και να ξεπεράσετε εκκρεμότητες που αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα. Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε δραστήριοι και θα οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ηρεμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διάφορα θέματα αυτό το διήμερο που σας ταλαιπωρούν, θα τα ξεκαθαρίσετε και θα προχωρήσετε σε μια νέα πορεία. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα που καθυστερούν θα τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και θα οργανώσετε τις κινήσεις σας. Η αισθηματική σας ζωή θέλει αρκετή φροντίδα ακόμη.

 

ΛΕΩΝ: Διάφορα θέματα θα σας απασχολούν και θα βρείτε τρόπο να τα ρυθμίσετε. Βέβαια ευκαιρία είναι να προσέξετε την υγεία σας. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να εξετάσετε τις συνεργασίες σας και να μην βιαστείτε να κάνετε κάτι νέο και παράτολμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τον στενό σας κύκλο. Στον επαγγελματικό τομέα, μια νέα γνωριμία με αξιόλογο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας.. Η συναισθηματική σας ισορροπία σας κάνει κάθε μέρα να βρίσκεστε στα καλύτερα σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Είστε σε μία θετική επιρροή που ευνοεί την κοινωνικότητα σας, που θα παίξει ρόλο στις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και με την συναισθηματική σας σχέση.. Στον επαγγελματικό τομέα θα ασχοληθείτε με τα νέα σας σχέδια και την προώθησή τους. Οικονομικά θα έχετε καλυτέρευση των εσόδων σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διάφορα θέματα που σας απασχολούν θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε με τον πιο σωστό τρόπο. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Οικονομικά, θα έχετε βελτίωση και πολύ καλές προοπτικές, αλλά μην ξεχνάτε ότι το παρελθόν είναι ακόμη παρόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποια πρακτικά θέματα θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε και γενικά θα οργανώστε τις κινήσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις και υποστήριξη στα σχέδιά σας, από σημαντικά πρόσωπα. Η αισθηματική σας ζωή έχει μία αναρχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια οικογενειακά ζητήματα θα τα ξεκαθαρίσετε, όπως και θέματα της καθημερινότητάς σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε θετικές εξελίξεις και μια σημαντική ευκαιρία για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν κάποιες [κουβέντες] από τον σύντροφο, που δεν θα σας αρέσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Κάποια ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν θα τα τακτοποιήσετε και θα μπορείτε να ελέγξετε και κάποια θέματα υγείας. Στον επαγγελματικό τομέα θα οργανώσετε νέα φιλόδοξα σχέδια και προσπαθήστε να είστε συνεπείς με αυτά που θα προκύψουν, ώστε να μην εκτεθείτε στους άλλους.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποια θέματα θα σας απασχολήσουν και πρέπει να φροντίσετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα με τα άτομα που σας περιβάλουν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας δώσει νέα ξεκινήματα ιδίως σε όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη λόγο των πολλών γνώσεων που θα έχει στο αντικείμενο που ασχολείστε.