Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου (2/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου (2/10)
Ενημερώθηκε: 02/10/21 - 12:23
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Σήμερα συνεχίζει η Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που δεν την προστατεύει από την αρνητική πλανητική όψη με τον Ουρανό.

Έτσι θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα και σίγουρα η γενικότερη αίσθηση γύρω μας, θα είναι ταραχώδη και απρόβλεπτη. Ο Ερμής επίσης σε ανάδρομη πορεία, μοιράζεται με δύο πλανήτες την ενέργειά του. Ο πρώτος είναι ο Πλούτωνας, όπου βγάζει φανατισμό και προκλητική συμπεριφορά, από την άλλη με τον πλανήτη της επέκτασης, Δία, σε θετική όψη, φέρνει αισιόδοξα μηνύματα. Η Αφροδίτη προχωρά στο να ολοκληρώσει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτές τις τελευταίες μέρες μέχρι να το εγκαταλείψει, μας δίνει κάποια όμορφα μηνύματα, όπου έχουν να κάνουν με τους οικονομικούς πόρους μας, αλλά και τις σχέσεις. Το τρίτο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού, θα είναι εκείνο που θα ευνοηθεί περισσότερο, [Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος]. Πιο αναλυτικά για το κάθε ζώδιο …

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους γεννημένους, από 29 Μαρτίου, έως 2 Απριλίου, θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά και θέματα που θα σας θυμίσουν ένα δύσκολο πέρασμα της ζωής σας. Ενώ η Σελήνη βρίσκεται σε συμβατό με το δικό σας ζώδιο, δεν βοηθά ιδιαίτερα την ψυχολογία σας και καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της απέναντι από το δικό σας ζώδιο, πολλά συναισθηματικά σας θέματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε σειρά. Βέβαια η παραφωνία της ημέρας είναι η Σελήνη, που δέχεται μία Ουράνια πρόκληση, οπότε και θα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες σε σχέσεις και οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αρκετά ευνοημένοι αυτή την περίοδο, ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και του τρίτου. Πολλά θέματα θα τα δείτε από μία θετική οπτική γωνία, ακόμη και αν δεν σας δοθούν οι καλύτερες προοπτικές για κάτι τέτοιο. Μία επαγγελματική ευκαιρία, με καλές οικονομικές προοπτικές, είναι αυτό που πιθανότατα, θα συζητήσετε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε πολλά θέματα να επιλύσετε, όπου το πιο σημαντικό είναι τα οικονομικά σας, που για κάποιους λόγους θα βρεθούν μετέωρα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Βέβαια ένα ευχάριστο γεγονός στην προσωπική σας ζωή, θα είναι εκείνο, που θα σας βοηθήσει θα αντλήσετε δύναμη.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, βρίσκεστε σε μία ευαίσθητη χρονική στιγμή, όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε με καλούς χειρισμούς τα θέματα που σας απασχολούν. Επίσης χρειάζεται προσοχή σε συμφωνίες που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα, όπου μπορεί να φαίνονται σαν ευκαιρίες, αλλά στην ουσία είναι το εντελώς αντίθετο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά υποψιασμένοι για κάποια θέματα, που αλλιώς σας τα παρουσιάζουν και αλλιώς είναι. Επίσης, θα έχετε να αντιμετωπίσετε μία πρόκληση, που θα σας αναστατώσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Χρειάζεστε καλή διαχείριση των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω σας όπου αποδέκτης θα είστε μόνο εσείς.

ΖΥΓΟΣ

Σε μία μικρή αναστάτωση θα βρεθείτε σήμερα, εφόσον δεν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Για σας που έχετε γενέθλια σήμερα και αύριο, θα υπάρξουν καταστάσεις από το παρελθόν που θα σας προβληματίσουν έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, βρίσκεστε σε μία αρκετά συναισθηματική περίοδο. Για τους γεννημένους 16 – 17 Νοεμβρίου, θα υπάρξει σήμερα μία πολύ σημαντική συναισθηματική εξέλιξη, που θα σας χαρίσει φτερά αισιοδοξίας, για ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μία πολύ όμορφη μετακίνηση, χωρίς να την έχετε προγραμματίσει, είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί η συναισθηματική σας ζωή. Είστε σε μία καλή περίοδο να απολαύσετε τις επιλογές σας και να νιώσετε ότι μία μεγάλη αλλαγή έρχεται στην ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, οπότε και μην ανοιχτείτε σε παραπάνω έξοδα από εκείνα που αντέχει το πορτοφόλι σας. Το φιλικό περιβάλλον, θα είναι σήμερα κοντά σας και ίσως να σας βοηθήσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ώστε να βρεθούν λύσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν καλές προοπτικές για να καταλάβετε μέσα από πνευματικές αναζητήσεις, πολλά θέματα που είναι οι δικές σας αλήθειες. Μέρα κατάλληλη να καταλάβετε και να εκτιμήσετε, τα πρόσωπα που μοιράζεστε την καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προβληματισμοί σας για κάποια πρόσωπα, ήταν τελικά σωστοί και μέσα από σκέψεις, θα ανακαλύψετε και άλλες αλήθειες. Επίσης η οικονομική σας αστάθεια, είναι ένας λόγος, στο να πάρετε πιο δραστικές αποφάσεις για μία σημαντική επαγγελματική σας μετακίνηση, ή απόφαση.