Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (22/10/2018 με 28/10/18)

 
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (22/10/2018 με 28/10/2018) από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 22/10/18 - 00:22

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22/10/18 με 28/10/18 από την Αλεξάνδρα Καρτά σας ενημερώνουν ότι η εκρηκτική και ανατρεπτική Πανσέληνος στις 24/10, πυροδοτεί γεγονότα, που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε αναμονή εξελίξεων, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην πολιτικοκοινωνική πορεία της χώρας μας.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ηλίου στον Σκορπιό, δίνει έμφαση σε οικονομικά θέματα, κυρίως όταν αυτά έχουν μία σύνδεση με ανθρώπους που διαχειρίζεστε μαζί τα υλικά σας συμφέροντα. Η Πανσέληνος της Τετάρτης, ενεργοποιεί την τάση της αυτοσυντήρησης, μετά από κάποια ατυχή γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 24/10, στο δικό σας ζώδιο, δεν αφήνει κανένα περιθώριο να [καλύψετε] τα λάθη που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Οι καταστάσεις θα σας σπρώξουν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις για την σχέση σας, τον γάμο ή μία σημαντική συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος από την Τρίτη θα περάσει στον τομέα που αφορά την εργασία σας, οπότε αυτό το διάστημα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας η στρατηγική σε κάθε σας επαγγελματικό σχέδιο. Η Πανσέληνος στις 24/10, θέλει πολύ προσοχή σε κάθε απρόοπτο που τυχόν παρουσιαστεί και απαιτείται μεγάλη διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη, είναι πολύ απαιτητικό, εσείς θα έχετε να ζήσετε μία τυχερή [παραξενιά] από το σύμπαν. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό, από την Τρίτη, θα σας κάνει αισιόδοξους και θετικά τοποθετημένους σε βασικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στις 24/10, θα είναι πολύ καθοριστική για σας, εφόσον θα υπάρξει η αντίθεση Ηλίου, Ουρανού. Οικογενειακά θέματα, αλλά και συναισθηματικά ξεσπάσματα, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ευελιξία, κάτι που δεν ταιριάζει βέβαια στον δικό σας χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο, στις 24/10, θα σας δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες με την επικοινωνία σας με τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αναστατώσεις με αγαπημένα σας άτομα, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την εύνοια από το σύμπαν.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού στις 24/10, θα διογκώσει ακόμη περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα, κάτι που το τελευταίο διάστημα σας απασχολεί έντονα. Βέβαια θα υπάρξουν λύσεις που θα σας απαλλάξουν εν μέρει από το πρόβλημα αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι μία δύσκολη για σας Σελήνη, όπου σας αναγκάζει, είτε το θέλετε, είτε όχι, να δείτε τα λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν, με κάποιες σημαντικές σας σχέσεις. Βέβαια η ζωή σας, θα ανατραπεί, για να σας μάθει κάτι σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνώντας ο Ήλιος στον Σκορπιό, θα αρχίσετε να έχετε μία εσωτερική διεργασία, για πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή σας. Το καλό είναι ότι αυτές τις μέρες θα κατανοήσετε το πώς και το γιατί, πολλών καταστάσεων στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα σας λείψουν τα άγχη και οι υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος της Τετάρτης στον Ταύρο, σας δίνει μία ριζοσπαστική συμπεριφορά, κάτι που το περιβάλλον σας δεν μπορεί να διαχειριστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο, θα γίνει η αιτία, να αναστατωθεί για ένα διάστημα, το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια και φιλοδοξίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποια πράγματα γλυκαίνουν και επανέρχεστε σε ήρεμους ρυθμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να υπάρχει διάσπαρτη στο περιβάλλον σας μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, εσείς όμως θα ευνοηθείτε αρκετά με το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό. Οι σκέψεις σας θα είναι δημιουργικές και θα ανοίξουν κάποιες πόρτες που θα δείτε τα οφέλη τους σε μάκρος χρόνου.