Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Δεκεμβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
Ενημερώθηκε: 17/12/17 - 00:17

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 16-17/12.

ΚΡΙΟΣ

 Θα μπορέσετε να νοιώσετε καλά για μία οικογενειακή υπόθεση που σας είχε ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη, αναστατώνει τον συναισθηματισμό σας και ανατρέπει κάποια σχέδια σας. Βέβαια αυτό δεν θα έχει πολύ διάρκεια και έτσι από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά θα μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε ότι εκκρεμεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο αυτό είναι σημαντικά για σας. Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει είναι το προσωπικό. Θα σας απασχολήσει επίσης η σχέση σας, με συνάρτηση με κάποια οικονομικά θέματα. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, δεν σας δίνει και πολλά περιθώρια να παρακάμψετε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας καταξίωση. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα της υγείας σας θα σας απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα σας ανοίξει ουσιαστικά μία ανήσυχη περίοδο. Από την μια θα έχετε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα και από την άλλη ένα πολύπλοκο περιστατικό που αφορά την προσωπική σας ζωή, θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Η ψυχολογία σας θέλει ανανέωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία περίεργη Σελήνη για σας. Μπορεί να δείτε κάποιες ανατροπές στα σχέδια σας. Αυτό το γεγονός δεν πρέπει να σας πτοήσει γιατί θα υπάρξει ευνοϊκότατη εξέλιξη στην συνέχεια. Ένα προσωπικό θέμα, θέλει σωστούς χειρισμούς.

ΖΥΓΌΣ

Αυτό το διήμερο θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σας ένταση θα αποδειχθεί αυτό το διήμερο. Η Σελήνη θα σας δώσει την δυνατότητα να προχωρήσετε, ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα, αλλά η λύση δεν θα δοθεί άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Θα μπορέσετε να πλησιάσετε ολοκληρωμένα ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Η λύση θα έρθει με υπομονή γιατί είναι η μόνη λύση που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε απαιτητικά οικονομικά θέματα. Συναισθηματική ολοκλήρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα.  Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο καταστάσεων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και αναβλητικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Μπορεί να θελήσετε να απομονωθείτε για κάποιους λόγους που δεν είναι σαφείς. Η Σελήνη στον Τοξότη, δεν αφήνει περιθώρια για λάθη στην προσωπική σας ζωή. Τα νέα που τυχόν μάθετε το Σάββατο, θα σας αναστατώσουν την επόμενη περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, αυτό το διήμερο θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, πολύ πιθανόν να σας παρουσιάσει μία επαγγελματική ευκαιρία. Όμως για καιρό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι για το κάθε τι που παρουσιάζεται. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.