Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
Ενημερώθηκε: 22/10/18 - 00:07

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Θετική μέρα για να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και να κλείσετε κάποιες συμφωνίες, αλλά μετά το μεσημέρι. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας ανανεώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κούραση των τελευταίων ημερών, θα σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε από όλους και όλα, βάζοντας προτεραιότητες τα πολύ απαραίτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ σημαντική μέρα, για να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας και με θέματα που αφορούν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Κάποιες αποκαλύψεις θα σας ικανοποιήσουν.

ΛΕΩΝ

Πολύ θετική μέρα, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί 23-24/7, όπου θα ενεργοποιηθείτε σε θέματα που είχαν παγώσει. Οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα, θα σας βοηθήσουν σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία θετική μέρα σήμερα, όπου η επικοινωνία σας θα είναι ένα ισχυρό όπλο για να τακτοποιήσετε κάποιες από τις εκκρεμότητες σας. Καλά νέα θα υπάρχουν στην εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια καλά νέα θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή, κάτι που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα μικροπροβλήματα που σας παιδεύουν. Οικονομικές συμφωνίες σας ευνοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε σήμερα μία έμπνευση, που τελικά θα σας βγει σε καλό. Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, θα σας βοηθήσουν με τις πληροφορίες που θα σας δώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε πολύ καλές πληροφορίες, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Μία σημαντική μέρα, όπου θα σας δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες να ξεχωρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και νοιώθετε μία κούραση να σας καταβάλει, σήμερα είναι ευκαιρία να κάνετε σημαντικά πράγματα για την προσωπική σας ζωή. Φίλοι θα βοηθήσουν σε κάτι που σας απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα σας δοθούν, για να φτιάξετε πολλά από εκείνα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Επαγγελματικές κινήσεις, θα σας προσφέρουν ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευκαιρίες σήμερα [παραμονεύουν] και εσείς πρέπει να επωφεληθείτε από την τύχη που θα σας δοθεί. Οικονομικά οφέλη θα καλύψουν τις ανάγκες σας.