Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου
Ενημερώθηκε: 24/09/18 - 01:01

Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής τις εβδομάδας. Αν θελήσετε να κάνετε μία επαγγελματική κίνηση, θα χρειαστείτε σωστούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε μία αρκετά δημιουργική μέρα, όπου θα ασχοληθείτε με θέματα προσωπικά που θα σας φέρουν χαρά. Θα βοηθηθείτε από φιλικά άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε μία επαγγελματική πρόταση, να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή και να ολοκληρώσετε ένα πνευματικό σας σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ευνοηθείτε σήμερα από πνευματικές εργασίες και πολύ πιθανόν να πρέπει να τις παρουσιάσετε σε πρόσωπα κλειδιά. Η επιτυχία θα είναι δεδομένη, αν απαλλαγείτε από υλικές διεκδικήσεις.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να έχετε αρκετή διάθεση στο να ασχοληθείτε με επαγγελματικές κινήσεις, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγει ένας νέος κύκλος που αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Μπορεί να βρίσκεστε στα ίδια γνώριμα εδάφη, αλλά εσείς θα επιδιώξετε τον μετασχηματισμό.  

ΖΥΓΟΣ

Μία μέρα που καλό είναι να επωφεληθείτε από οικονομικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φροντίσετε παλιές οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παρασκήνιο έχει αρχίσει να [ανθίζει] και πάλι στην καθημερινότητα σας. Εσείς όμως σήμερα θα απολαύσετε την όμορφη παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μία περίεργη αίσθηση σήμερα, που τελικά μάλλον θα δικαιωθείτε για αυτό που σκέφτεστε. Φροντίστε να έχετε μία πιο σφαιρική άποψη για ένα θέμα, πριν πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υπερβολές σε κάτι δεν βοηθούν δυστυχώς σε ότι θέλετε να κερδίσετε. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας ασφυκτιούν στις προσωπικές σας απαιτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παλιά οικονομικά θέματα θα μπουν σε σειρά και πολύ πιθανόν να διεκδικήσετε το παραπάνω στην αμοιβή σας, στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τύχη σήμερα φαίνεται ότι είναι με το μέρος σας, σε πολλούς τομείς. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη περίοδος για σας, είναι όμως η πιο δημιουργική