Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 17 Οκτωβρίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 17/10/17 - 19:28

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 16 Οκτωβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ

 Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να σας απασχολούν επαγγελματικά θέματα και ίσως να πρέπει να αποφασίσετε για μία επαγγελματική πορεία. Μην πράξετε με παρορμητισμό τίποτα.
 
ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να αγοράσετε κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία για σας. Σήμερα θα νοιώσετε ότι η αγάπη και η αποδοχή από τους άλλους είναι σε περίοπτη θέση, ακόμη και μέσα από δυσκολίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική σε κάθε επίπεδο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι φαίνεται στην αρχή πολύ βατό, αλλά στην συνέχεια κρύβονται καταστάσεις που θέλουν εγρήγορση. Η μέρα αυτή θέλει προσοχή σε κάθε νέα πρόταση που θα σας γίνει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και με ότι αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να βάλετε σε μία σειρά κάποιο εργασιακό ωράριο που σας έχει ταλαιπωρήσει. Η επικοινωνία είναι αρκετά δύσκολη.
 
ΛΕΩΝ

 

Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα αναζητήσετε παλιές και νέες γνωριμίες, θα συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και θα θελήσετε να ολοκληρώσετε κάποια δραστηριότητα σας. Η επικοινωνία σας θα είναι σε υψηλό επίπεδο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα σε μεγάλο βαθμό.  Πολύ σύντομα βέβαια θα μπορέσετε να απαλλαγείτε οριστικά από κάποια οικονομικά βάρη που σας ταλαιπωρούν και έχουν τις ρίζες τους πολύ καιρό πριν. Ίσως να σας γίνουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα σήμερα θα αλλάξουν κάποια πράγματα, μέσα από δύσκολες συνθήκες. Ιδίως μετά το μεσημέρι θα θελήσετε να κάνετε μία ανατροπή σε ένα θέμα επαγγελματικό ή οικονομικό. Προσέξτε αυτά που θα ζητήσετε και πολύ περισσότερο ότι θα σας τάξουν.   
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις πάνω σε νέες βάσεις και χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα θα σας απασχολήσουν και πολύ πιθανόν να βρεθούν και κάποιες ουσιαστικές λύσεις. Ο έρωτας σήμερα θα βρίσκεται πολύ κοντά σας και πολύ πιθανόν οι ελεύθεροι να έχουν μία πραγματικά σπουδαία συνάντηση.
 
ΤΟΞΌΤΗΣ

 Καλό είναι να δείξετε την αγάπη σας στον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας. Αν αφήσετε κενά μεταξύ σας αυτό κάποια στιγμή θα σας δημιουργήσει προβλήματα που δεν θα λύνονται. Από το βράδυ και μετά θα θελήσετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε κάποια οικονομικά σας θέματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε πάλι με τα επαγγελματικά σας αρκετά έντονα. Βέβαια θα είναι λίγο πιο ήπια τα πράγματα και έτσι θα υπάρξει χρόνος να σκεφτείτε και την προσωπική σας ζωή.  Μην αφήσετε την μέρα αυτή χωρίς να κάνετε κάτι όμορφο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας σήμερα θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Όμως εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι θα πρέπει στις ερωτικές σας σχέσεις να είστε πιο επιλεκτικοί. Βέβαια όπου και να βρεθείτε θα έχετε μία μεγάλη δόση τύχης, που θα σας βοηθά ακόμη και στα δύσκολα.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Και τώρα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στα επαγγελματικά σας.   Μία δύσκολη μέρα, που αν την φροντίσετε με κατάλληλο τρόπο θα έχετε αυτό που επιθυμείτε πραγματικά. Προγραμματίστε κάτι σημαντικό που βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναμονή.