Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 16/5/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 16/5/2016

Ενημερώθηκε: 16/05/16 - 00:13

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, για την Δευτέρα 16 Μαίου.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε κάποια εργασία που βρίσκεται εκτός της πόλης που διαμένετε. Ο Ήλιος στον Ταύρο σας κάνει τολμηρούς και πολύ πιθανόν να κερδίσετε την εύνοια ανθρώπων με ισχυρή κοινωνική θέση. Οικονομικά θέματα σας δημιουργούν μια ανασφάλεια λόγο ανάδρομου Ερμή που επηρεάζει ακόμη αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε, εν μέρει, για την [τύχη] της σχέσης σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ σοβαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια θέματα νομικά θα σας απασχολήσουν, αλλά χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Ίσως να πρέπει και να συμβουλευτείτε έναν άνθρωπο του νόμου, για την έκβαση μιας υπόθεσης που σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Όλο αυτό θα σας προβληματίσει μέχρι το μεσημέρι, γιατί μετά θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τα θέματα αυτά. Το βράδυ θα βρεθείτε με ευχάριστες παρέες και ίσως δεχτείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μια διάχυτη ανησυχία που θα ξεκινά από κάποια οικογενειακά προβλήματα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά, αλλά και να δείτε με συμπάθεια κάποιες κακές συμπεριφορές από τους δικούς σας ανθρώπους. Οι αναστατώσεις σήμερα είναι πολύ πιθανές, αλλά φροντίστε να μην δώσετε συνέχεια σε ότι θα συμβεί. Μία πρόσκληση θα σας δώσει χαρά.

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας. Επαγγελματικά προσοχή στις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά σήμερα. Θα πρέπει ίσως να τελειώσετε ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι στον τομέα της εργασίας σας. Όπως και να έχει, θα φέρετε εις πέρας όλη αυτή την δύσκολη και απαιτητική εργασία με πολύ καλά αποτελέσματα εκ των υστέρων. Η προσωπική σας ζωή προχωρά σταθερά και ήρεμα, αν και πάντα θα πρέπει να προσέχετε την ζήλια από τους άλλους.

ΖΥΓΌΣ

Πολύ σύντομα στην προσωπική σας ζωή θα έχετε κάποιες αλλαγές, καλές η άσχημες, ανάλογα με αυτό που χαρακτηρίζει το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Βέβαια σήμερα θα βρεθείτε με τον –την σύντροφό σας, θα νοιώσετε ότι κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν. Πολύ πιθανόν να είναι και έτσι, όμως μην ξεχνάτε ότι το παράνομο δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και προχωρήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άνθρωποι που σας δημιουργούν τροχοπέδη στην ζωή σας θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Η μέρα δείχνει την αρχή του τέλους και πολύ πιθανόν ότι παλιό και άρρωστο θα αρχίσει να απομακρύνεται ακόμα και μόνο του. Οι επιλογές σας θα πρέπει να έχουν άλλα κριτήρια και σήμερα αν βρεθείτε σε ένα εχθρικό περιβάλλον να ξέρετε ότι ο πιο σωστός δρόμος είναι να κλείσετε την πόρτα.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι'αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος. Επαγγελματικά να περιμένετε οπωσδήποτε κάποια αλλαγή.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε μια αλλαγή στα επαγγελματικά, που θα συνδυαστεί με οικονομικά οφέλη. Οι αποφάσεις σήμερα και τις επόμενες μέρες θέλουν πάρα πολύ προσοχή για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και όχι να μπείτε σε κάποιο πρόβλημα. Η προσωπική σας ζωή, θα σας δώσει χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια αναμονή κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων που έρχονται το επόμενο διάστημα. Φροντίστε λοιπόν πριν να είναι κάτι οριστικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε εύκολα, τις επιθυμίες των άλλων και αυτό θα σας φέρει σε μία αναστάτωση ψυχολογική. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να μιλήσετε με τον άνθρωπό σας για κάποια πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν την σχέση σας. Μην παρασυρθείτε στο να πείτε λόγια που αύριο θα τα έχετε μετανιώσει. Από το βράδυ να προσέξετε την τάση απομόνωσης που θα έχετε.