Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 20-21/05

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή 20-21/05 από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 20/05/17 - 00:58


ΚΡΙΟΣ

Θα σκεφτείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα από. Πολύ πιθανόν το Σαββατοκύριακο να είναι μία ευκαιρία να κάνετε καινούρια πράγματα για την προσωπική σας ζωή. Η συναισθηματική σας ζωή χρωματίζεται με ανανέωση και ικανοποίηση από τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας θέματα και κάθε τι που αφορά την οικονομική σας σταθερότητα. Πολύ σύντομα θα δείτε να ανανεώνονται οι οικονομικές σας βλέψεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πιο πολύ είναι μία τάση εξουσίας που θα θελήσετε να εξασκήσετε σε άτομα από το περιβάλλον σας.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Συνεχίστε και σήμερα να ασχολείστε με την τακτοποίηση των προσωπικών σας θεμάτων. Πολύ πιθανόν οι εκκρεμότητες που πρέπει να αναλάβετε και δεν μπορούν άλλο να καθυστερούν. Η Σελήνη στον Κριό την Κυριακή και ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας δίνει πολύ ισορροπία σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα σας εξαντλήσουν αρκετά και πιθανόν να μην μπορέσετε να βάλετε μία σειρά όπως θα θέλατε. Αφήστε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας να σας δείξουν την αγάπη τους και φροντίστε την υγεία σας που έχετε αμελήσει.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απορροφήσουν σήμερα αρκετή ενέργεια. Οι φίλοι, ο σύντροφος και πολύ πιθανόν πρόσωπα της οικογένειας σας, θα βρεθούν σήμερα με πολύ ουσιαστικό τρόπο δίπλα σας. Η Σελήνη στον Κριό την Κυριακή, θα σας δώσει ιδέες για ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτές που πέρασαν σας είχαν κουράσει αρκετά και τώρα θα πρέπει να κάνετε μία ανακωχή σε κάθε τομέα που σας είχε προβληματίσει. Τα επαγγελματικά σας είναι ένας χώρος που θα ανανεωθεί και θα σας χαρίσει σπουδαίες επιτυχίες σε ότι έχετε κατά νου. Πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί ένα πρόσωπο κλειδί στις επιδιώξεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε να φύγουν κάποια επαγγελματικά θέματα από την προσοχή σας. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε για ένα ταξίδι που θα σας κάνει να ανανεωθείτε αρκετά. Οι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σας, θα σας προσφέρουν κάτι σημαντικό που πιθανόν να αποδειχθεί πολύ ιδιαίτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα αυτή η περίοδος δεν θα είναι και η πιο καλή σε θέματα οικονομικά και προσωπικά. Θα έχετε να ασχοληθείτε και πάλι με κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά και πολύ πιθανόν να βιώσετε μία παράνομη πράξη εις βάρος σας.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Θα ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα που θα σας φτάσουν σε μεγάλα όρια αντοχής. Η σχέση σας θα είναι το θέμα που θα κυριαρχεί όλο το Σαββατοκύριακο. Αλλά και αν είστε αδέσμευτοι, θα βρεθείτε με συντροφιά αγαπημένων φίλων ή αγαπημένων σας ανθρώπων.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Έχετε κουραστεί αρκετά με θέματα εργασιακά και πολύ πιθανόν να θελήσετε να λιποτακτήσετε από όλο αυτό που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ακόμη και σε στιγμές εργασιακού στρες θα προσπαθείτε να ξεγλιστράτε στην δική σας ήσυχη [φωλιά].

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Ίσως να σας προβληματίσει αρκετά ένα προσωπικό σας θέμα που οι φίλοι θα αποδειχθούν πολύ σημαντικοί για την επίλυση του. Τα οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, αλλά θα σας αφήσουν χρόνο ώστε να ανοιχτείτε και στα δημιουργικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να δείτε με περισσότερη προσοχή ότι πραγματικά σας έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και να μην αφήσετε κανέναν να σας μπει εμπόδιο στα σχέδια σας. Η προσωπική σας ζωή θα βρεθεί σε μία εξαιρετικά καλή περίοδο.