Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 13/05/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 13/05/2016

Ενημερώθηκε: 13/05/16 - 07:07

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, για την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας μάλλον παίρνει την θέση που επιθυμούσατε και πολύ πιθανόν να έχετε μια πρόσκληση από το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αναζωογονήσει και θα δείτε με άλλη διάθεση τα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και ο οικονομικός παράγοντας σας έχει κουράσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε ένα καταναλωτικό διάλειμμα με την απαιτούμενη προσοχή που σας διακρίνει. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, ιδίως μετά το μεσημέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα θα εξαρτηθούν από την σωστή διαχείριση κάποιων καταστάσεων και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Η παγερή συμπεριφορά των άλλων θα είναι αποτρεπτική αλλά με σωστή διαχείριση θα μπορέσετε να βρείτε τους παλιούς σας ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, αλλά μία βοήθεια θα σας δοθεί από δικό σας άνθρωπο. Μπορεί ακόμη η παρουσία μιας γυναικείας μητρικής φιγούρας να σας βοηθήσει σήμερα ώστε να δείτε την ζωή σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αναπολείτε κάτι που έχει φύγει από την ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Την μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας δώσει ενέργεια και ανανεωτική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες απαντήσεις που βρίσκονται πολύ κοντά σας, ακόμη δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να τις κάνετε πράξη. Στην συναισθηματική σας ζωή, ξέρετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα που μόνο το δικό σας μυαλό μπορεί να διαχειριστεί. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας εκμεταλλευτούν κατά οποιονδήποτε λόγο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας πιέζουν. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας και θα σας κάνουν πολύ καλό στην ψυχική σας ισορροπία. Μία πρόσκληση σε ένα όμορφο μέρος, σας δίνει χαρά και γεμίζουν οι μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτή που είδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής σας της απόφασης θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά οφέλη. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ότι αφορά τα χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλον. Συναισθηματικά θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση και να δείτε με άλλη δυναμική τα τυχόν προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε. Αν υπάρχουν νομικά θέματα που σας προβληματίζουν, σήμερα θα υπάρξει η πορεία που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε αυτή την μέρα για πιο ελαφρές ασχολίες χωρίς πολλές απαιτήσεις. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή, που είναι η δύναμη σας και σας γεμίζει χαρά. Αν θα πρέπει να βρεθείτε κοντά με δικού σας ανθρώπους, προσέξτε τι θα τους πείτε, διότι θα συμβούν παρεξηγήσεις χωρίς να υπάρχουν σοβαροί λόγοι. Το βράδυ θα παρουσιαστεί κάποια ευχάριστη έκπληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο και κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Η αποδοχή των άλλων είναι ένα σημαντικό ερεθίσματα για να νοιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μια πολύ σταθερή εξέλιξη που ίσως και να μην περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας επαγγελματική. Θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις και μόνο όταν βάλετε στην άκρη τα θέλω των άλλων και προχωρήσετε με προσωπική δύναμη, θα δείτε τα αποτελέσματα που περιμένετε.