Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 11/05/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 11/05/2016

Ενημερώθηκε: 11/05/16 - 07:16

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά, για την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016.

ΚΡΙΟΣ

Εκρηκτική μέρα για τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν εντάσεις ώσπου να αποφασίσετε και να συνηθίσετε τα καινούρια δεδομένα. Η μέρα αυτή είναι πολύ δημιουργική αρκεί να πάτε με τον αέρα της μεταρρύθμισης. Στα συναισθηματικά σας υπάρχει πολύ επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε κάποια ζητήματα πιο ολοκληρωμένα, κάτω από ανανεωτικές συνθήκες. Η επικοινωνία σας και κάποιες αποφάσεις σας που αφορούν ταξίδια και σπουδές, θα ενεργοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια μέρα αρκετά δημιουργική για σας. Βέβαια στο ότι κάνετε θα πρέπει να βλέπετε πάντα και λίγο πιο μακριά, με οικονομικές συνθήκες που θα σας καλύψουν κατά ένα βασικό μέρος. Τα οικογενειακά θέματα θα μπουν σε μία πιο ήρεμη περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που σας απασχολούν οι οικογενειακές υποχρεώσεις. Ειδικά σήμερα θα μπορέσετε να ξανασκεφτείτε ένα πολύ προσωπικό σας θέμα που δεν το έχετε βάλει στην θέση που του αρμόζει. Φροντίστε περισσότερο την υγεία και την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν όλη την μέρα. Κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε αυτό τον τομέα θα σας κάνουν να χάσετε για λίγο την υπομονή σας. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια νεφελώδη ακόμη κατάσταση, αλλά πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά οι καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοιώθετε λίγο πληγωμένοι με την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Μην αναλώνετε τον χρόνο σας να εξηγείτε στους άλλους κάτι που δεν έχουν σκοπό να καταλάβουν. Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική να κατανοήσετε τους άλλους και τον ρόλο που κατέχουν δίπλα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Κάποιες ανατροπές ή αλλαγές ή ακόμη και μετακόμιση σε καινούριο σπίτι είναι πολύ πιθανόν. Προσοχή να δώσετε σε ανθρώπους που σας απορροφούν ενέργεια και σας αφήνουν όταν δεν σας χρειάζονται άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πιθανόν να κανονίσετε κάποια μετακίνηση που θα είναι για λόγους εργασίας. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά πολύπλοκη σήμερα και θα πρέπει να βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας απασχολούν. Συναισθηματική αστάθεια που πολύ σύντομα θα υπάρξει μία θετική αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν σήμερα. Κάποια αγορά ή κάτι που θέλετε να αποκτήσετε, αλλά προς το παρόν είναι απαγορευτικό. Μην δανείσετε χρήματα, γιατί θα υπάρχει πρόβλημα και ασυνέπεια στο να σας επιστραφούν. Ότι νέο διάβημα οικονομικής φύσης θέλει πολύ προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει αρκετή λάμψη, ώστε να μπορέσετε να επιβληθείτε σε δύσκολες προσωπικές καταστάσεις. Τα επαγγελματικά, θα σας απασχολήσουν έντονα και πολύ πιθανόν να γίνουν κάποια λάθη από εσάς ή από κάποιους που στο τέλος θα προβληματιστείτε μόνο εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία μέρα που θα είστε πολύ δυνατοί σε αποφάσεις και ζητήματα που χρειάζονται απόλυτη αυτοκυριαρχία. Βρίσκεστε πολύ κοντά σε μία κατάσταση που σας έχει ταλαιπωρήσει και σήμερα θα θελήσετε να δώσετε ένα τέλος σε όλο αυτό. Κάποιο δικό σας άτομο χρειάζεται την βοήθεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μέρα γεμάτη από κοινωνικές επαφές που σε τελική ευθεία θα σας κουράσουν αρκετά. Θα πρέπει ίσως να παραβρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός που θα σας απορροφήσει αρκετή ενέργεια. Οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε σήμερα θέλουν πολύ προσοχή.