Ποιος Πλανήτης καθρεφτίζει την δική σας Μαμά;

 
Ποιος Πλανήτης καθρεφτίζει την δική σας Μαμά;

Ενημερώθηκε: 02/05/20 - 02:20

Zώδια: Οι πλανήτες που βρίσκονται στον Καρκίνο, στο γενέθλιο ωροσκόπιο, είναι άλλο ένα στοιχείο που μας μαρτυρά την σχέση με την μοναδική γυναίκα που μας χαρακτηρίζει απόλυτα και ουσιαστικά… Tην Μητέρα μας.

Αν λοιπόν έχετε τον HΛΙΟ στο ζώδιο του Καρκίνου... και ως εκ τούτου ανήκετε στο ζώδιο αυτό, η σχέση με την μητέρα σας είναι απόλυτα εξαρτώμενη, με καλό ή όχι καλό τρόπο. Αν και η σχέση αυτή θα περάσει από πολλές διακυμάνσεις, δεν θα μπορέσετε ποτέ να κόψετε τους δεσμούς σας με εκείνη. Είναι η μαμά που καθορίζει την ζωή σας ουσιαστικά, και φροντίζει πάντα την οικογένεια, με συναισθηματικό και υλικό τρόπο.

Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι στην φυσική της θέση, οπότε δίνει μία μαμά γεμάτη συναισθήματα και απέραντη αγάπη για την οικογένεια. Αν δέχεται καλές όψεις από άλλους πλανήτες στο ωροσκόπιο σας, είστε από τους τυχερούς, που η μαμά καλύπτει με τις φτερούγες της τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ο ΕΡΜΗΣ αν βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνει ότι η μητέρα σας, θα προωθεί την φαντασία σας, αλλά και κάθε μαθησιακή σας επιλογή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ανασφαλείς και να εκτίθεται με λόγια και πράξεις, κάτι που δεν θα της αφαιρεί την δύναμη να σας προσφέρει την τρυφερή της πλευρά.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του Καρκίνου, έχει να πει πολλά για την τόσο στοργική αυτή μαμά, που οι ρόλοι της ήταν και θα είναι πολλοί. Την χαρακτηρίζει η φυσική ομορφιά, η αγάπη της για τα εκλεπτυσμένα πράγματα και ο τρόπος της να στηρίζει την οικογένεια, μέσα από τις οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο AΡΗΣ στο ζώδιο του Καρκίνου, θεωρείται μία θέση όχι καλή, για το οικογενειακό περιβάλλον και κατ επέκταση την εικόνα της μαμάς. Δείχνει ότι έχει να πολεμήσει αρκετά, ώστε να σταθεί αλώβητη κάποια στιγμή. Κουβαλά ένα βάρος που μάχεται να το αποτινάξει από την οικογένεια της. Είναι μία δραστήρια μαμά, που πολλές φορές ξεχνά να σας βάλει στην αγκαλιά της, γιατί τα χέρια της είναι γεμάτα με όπλα, …. για να σας προστατεύει.

Ο ΔΙΑΣ στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνει τύχη και μεγάλη ασφάλεια μέσα από την μητρική φιγούρα. Η μαμά έχει οικογενειακή προστασία και η διαπαιδαγώγηση σας θα παίξει πολύ σημαντικό παράγοντα στην πορεία. Είναι η μαμά που θα σας προστατέψει, θα σας φροντίσει, αλλά όχι απαραίτητα συναισθηματικά.

Ο ΚΡΟΝΟΣ στο ζώδιο του Καρκίνου, θεωρείται ένδειξη ότι στην παιδική ηλικία αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα, όπου στερηθήκατε την ασφάλεια και την προστασία. Δεν είναι απόλυτο ότι η μητέρα προκάλεσε αυτή την ανατροπή. Ίσως και η ίδια θα έπρεπε να αντιμετωπίσει πρόσωπα και καταστάσεις που της στέρησαν την συναισθηματική της ολοκλήρωση. Ανάλογα με τις όψεις που υπάρχουν στο ωροσκόπιο, βλέπουμε την ευκολία ή όχι να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις.

O ΧΕΙΡΩΝΑΣ στο ζώδιο του Καρκίνου, χαρακτηρίζεται από πάλη που δίνει η μαμά, μέσα από συνθήκες που φέρνει από το μακρινό παρελθόν της. Η θεραπεία για εκείνη θα έρθει μέσα από την αγάπη και την λύση των προβλημάτων σε μάκρος χρόνου.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι ένδειξη μιας μαμάς που σίγουρα την χαρακτηρίζει το απρόβλεπτο. Είναι η πρωτοποριακή μαμά, που αγαπά το διαφορετικό και ίσως να προκαλεί αστάθεια στην ζωή της, εφόσον πάντα βλέπει την διαφορετικότητα σαν λύση. Ίσως επίσης να σας έχει στιγματίσει ένας χωρισμός των γονιών.

Αν δεν υπάρχουν Πλανήτες την ημερομηνία της γέννησής σας στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ, θα πάρετε πληροφορίες από την γενέθλια Σελήνη σας.