Τι επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος για τα ζώδια

Τι επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος για τα ζώδια
Ενημερώθηκε: 26/08/19 - 09:05

Η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά αποκαλύπτει τι επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος για τα ζώδια,.

[Ο μήνας της αναδιοργάνωσης και των σταθερών εξελίξεων]

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς ο Σεπτέμβριος σημαίνει πολύ εργασία και νέες ιδέες που σίγουρα θα σας κάνουν να είστε σε εγρήγορση. Στα μέσα του μήνα θα αυξηθούν αρκετά οι υποχρεώσεις σας και πολύ πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε και λίγο με την υγεία σας. Στις 28/9, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, σας προβληματίζει συναισθηματικά και θα νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αρκετούς πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου, τα νέα για σας είναι αρκετά αισιόδοξα. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται και αναζητάτε την χαρά μέσα από το κάθε τι. Η Πανσέληνος βέβαια στις 14/9, σας αποδιοργανώνει για λίγο και αφήνετε κάποια σημαντικά πράγματα στην άκρη. Στις 20/9 θα προχωρήσετε σε ένα πολύ δυνατό σχέδιο σας, χωρίς να σκεφτείτε τα λόγια των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Σεπτέμβριος ζητά από εσάς, να αφήσετε στην άκρη ότι μπλοκάρει την ενέργεια σας. Θα μπουν στο μικροσκόπιο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κάθε τι που θέλει προσπάθεια και καλό προγραμματισμό. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις σας και στο τέλος του μήνα καλείστε να δείξετε την αξία σας σε κάθε τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα φροντίσετε τις υποχρεώσεις σας και θα βρεθείτε σε πολύ καλές συνθήκες αν πραγματικά το επιδιώξετε. Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα σας κάνει να βρίσκεστε σε μία εγρήγορση, που στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Στις 28/9, ετοιμαστείτε για κάποια επαγγελματική εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα υπάρξουν οικονομικές διεκδικήσεις, που θα αντιμετωπίσετε με υπεραναλυτικό πνεύμα. Ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιες αγορές, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας θα είναι πολύ έντονος σε γεγονότα. Πολλοί πλανήτες θα βρεθούν πάνω στον Ήλιο σας, για να σας θυμίζουν ότι όλα μπορείτε να τα διαχειριστείτε, αλλά φροντίστε να μην υπερβάλλετε. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα, σας δίνει δύναμη, αλλά κάποιοι θα θελήσουν να επωφεληθούν από την καλή σας τύχη, βάζοντας την ηρεμία σας σε αμφισβήτηση. Ο μήνας τελειώνει με την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Με εσωστρέφεια και ανασφάλεια θα κυλήσουν οι πρώτες μέρες του μήνα, εφόσον αρκετοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου. Από τις 14 του μήνα και μετά η Αφροδίτη και ο Ερμής θα επισκεφτούν το δικό σας ζώδιο, όπου και θα έχετε ανεμπόδιστα τα συναισθήματα σας προς ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει να αμφισβητήσετε για πολλά και να πολεμήσετε για κάτι που πιστεύετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον, ακόμη και τα σχέδια σας για το μέλλον θα έχουν την τιμητική τους στην αρχή του μήνα. Ίσως να δοκιμαστεί μία σχέση σας με την Πανσέληνο στις 14/9, αλλά θα κρατήσετε κρυφές τις σκέψεις σας, ακόμη και αν έχετε να πείτε πολλά. Η Πανσέληνος στις 28/9, στο ζώδιο του Ζυγού, μπλοκάρει τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι για σας ο μήνας που θα πρέπει να διαχωρίσετε πολλά πράγματα, να βάλετε σε σειρά τα επαγγελματικά σας και να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 14/9, θα φέρει κρίση σε βασικούς τομείς, ενώ θα προσπαθείτε να ισορροπήσετε καταστάσεις από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη στις 28/9, θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, βάζοντας στην άκρη τοξικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αρκετούς πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου, θα μπορέσετε να έχετε καλή ροή σε κάποιες υποθέσεις σας. Μέχρι και τις 14/9, θα κάνετε πάρα πολλά πράγματα, που θα έχουν καλό αποτέλεσμα σε μάκρος χρόνου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας καταξίωση, ακόμη και με κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι για σας ο μήνας των υποχρεώσεων. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και θα πρέπει να καταλάβετε ότι η εμπιστοσύνη που δείχνετε σε κάποια πρόσωπα, δεν θα πρέπει να την χαρίζετε χωρίς αντίκρισμα. Η Νέα Σελήνη στις 28/9, θα σας απαλλάξει από το άγχος και ίσως ένα ταξιδάκι αποβεί σημείο αναφοράς για την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή τον Σεπτέμβριο θα έχει την τιμητική της. Θα προσέξετε βέβαια τις υπερβολές σε εκείνα που θέλετε να κάνετε, γιατί τα λάθη θα καραδοκούν σε κάθε σας ενέργεια. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 14/9, ενισχύει την ανάγκη σας να κερδίσετε τους άλλους, αλλά με λάθος τρόπο. Οι συντροφικές σχέσεις θα περάσουν από κρίση και θα πρέπει να ρίξετε τους