Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 20/11/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 20/11/2021

Ενημερώθηκε: 19/11/21 - 18:26

Ζώδια: Η Σελήνη μετά από μία έντονη έκλειψη, στο ζώδιο του Ταύρου, περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που δείχνει την προσπάθεια όλων μας, να βγούμε στο φως, να επικοινωνήσουμε, να απλοποιήσουμε κάποια πράγματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βοηθά να ανανεωθούμε, να σκεφτούμε πιο ευέλικτα, να μην είμαστε μονόπλευροι και εμμονικοί, αλλά να βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις, με μεγαλύτερη ηρεμία, χωρίς εξαναγκασμούς.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια: 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξει ένα μικρό διάλειμμα από τις έγνοιες σας. Είναι ο καιρός να σκεφτείτε μία μετακίνηση, που θα σας δώσει χαρά και ίσως σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που γνωρίζετε χρόνια και αποτελούν την καθημερινότητα σας, χωρίς απαραίτητα την φυσική τους παρουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χθεσινή έκλειψη, είναι ακόμη σε ενέργεια και το επόμενο διάστημα θα νιώθετε ότι μία αλλαγή ακόμη θα έρθει να προστεθεί σε τόσες άλλες που βιώνετε εσείς οι Ταύροι, λόγο των πλανητικών όψεων. Αυτό το Σάββατο βέβαια, θα υπάρξει μία ευχάριστη αλλαγή στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η Σελήνη που βρίσκεται πλέον στο δικό σας ζώδιο, ανανεώνει την καθημερινότητα σας, σας κάνει περισσότερο δραστήριους, αφήνοντας πίσω κάποιες δυσκολίες των τελευταίων ημερών. Η έκλειψη της Σελήνης χθες, ήταν μία περίεργη εμπειρία, που δεν σας ταίριαξε καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σάββατο, θα θελήσετε να ξεκουραστείτε λίγο, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, εφόσον περάσατε και εσείς μια συναισθηματική κρίση, που θέλετε να ξεχάσετε. Βέβαια για κάποιους από εσάς ήταν σωτήρια αυτή η έκλειψη, γιατί σας ανανέωσε και κερδίσατε κάτι σημαντικό.

ΛΕΩΝ

Για σας, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θεωρείται μία καλή θέση, κυρίως για να απομακρυνθείτε από τις φοβίες που είχατε, λόγο κάποιων επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Γίνεστε σήμερα περισσότερο κοινωνικοί και θέλετε να συναντήσετε πρόσωπα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι μέρες αυτές θα έχουν μία εξαιρετικά καλή επαγγελματική στροφή. Ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα υπάρξουν ανανεωτικές τάσεις, για να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες να νιώσετε καλύτερα μέσα σε ένα συναισθηματικό πλαίσιο. Ίσως μάλιστα να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πιο ήρεμη μέρα για σας, που ίσως να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδίως πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ευχάριστη έκπληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, με πρόσωπα που μοιράζεστε μαζί τους την καθημερινότητα σας. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στρέφει την προσοχή σας στις πολύ στενές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ενδιαφέρουσα μέρα, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, να σας δίνει μία καλύτερη προοπτική για τα συναισθηματικά σας θέματα. Βέβαια και τα επαγγελματικά σας, θα έχουν μία σταθερή προοπτική το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η καλή θέση που έχει πάρει σήμερα η Σελήνη, έναντι στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να γαληνέψετε και να αναζητήσετε, όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε βάσεις στα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας, θα υπάρξουν οικογενειακές υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως μάλιστα κλείσετε μία υπόθεση σας, ενώ θα βάλετε νέες βάσεις σε θέματα που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον.