Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατοκύριακο 21-22/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατοκύριακο 21-22/12/2019

Ενημερώθηκε: 21/12/19 - 04:50

Zώδια: Τα συναισθήματα δεν εκφράζονται σωστά. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Σάββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα υπάρξουν νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σας, μετά από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η αποδοχή των άλλων σας ενδιαφέρει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Χειμερινό ηλιοστάσιο από την Κυριακή, θα σας προσφέρει μία πολύ δυναμική μέρα. Βέβαια θα προσέξετε την συναισθηματική σας ζωή, που αναστατώνεται από ένα τυχαίο συμβάν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος περνά από την Κυριακή στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγοντας την διάθεση σας, να κάνετε το παραπάνω σε μία προσωπική σας σχέση, που θεωρείτε ότι είναι πολύ σημαντική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος θα περάσει από την Κυριακή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, οπότε και θα ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες για έναν περίπου μήνα έντονα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, οπότε και θα σας απασχολήσουν εργασιακά θέματα,βάζοντας σε προτεραιότητα τις επιδώσεις σας στην εργασία σας και την φροντίδα της υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ θετική περίοδος για σας τους Παρθένους, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου ξεκινά και το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Αυτό το διήμερο θα είναι λίγο δύσκολο στα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, οπότε και θα υπάρξουν αμφιβολίες και έριδες ανάμεσα στις πού στενές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη το διήμερο αυτό θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας την καθημερινότητα σας σε μία εγρήγορση. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι θετικός για κάθε είδους επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος αυτό το Σαββατοκύριακο, θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, βάζοντας σε προτεραιότητα τα οικονομικά σας και τις συναισθηματικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο την Κυριακή, οπότε και ξεκινά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Θα φωτιστεί η προσωπικότητα σας και θα βρίσκεστε στο κέντρο των γεγονότων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη το Σάββατο θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα ανεβάσει την γοητεία σας. Ο Ήλιος την Κυριακή κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, τοποθετώντας το παρασκήνιο σε πρώτο πλάνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος από αυτό το Σαββατοκύριακο περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, οπότε και αρχίζετε να εστιάζετε στους στόχους σας. Αρχίζει μία περίοδος με κρυφή συναισθηματική ζωή.