Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7-8/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7-8/12/ 2019

Ενημερώθηκε: 07/12/19 - 01:11

Zώδια: Αντιφατικό διήμερο, με γεγονότα που θα είναι απρόβλεπτα. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.


ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, δεν θα είναι και το πιο κατάλληλο για να βάλετε σε τάξη θέματα που σας απασχολούν. Ιδίως την Κυριακή, μην παρασυρθείτε από γεγονότα που θα συμβούν και κάνετε πράγματα που θα σας εκθέσουν επαγγελματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, προετοιμαστείτε για ψυχολογικές μεταπτώσεις, που θα σας κάνουν να αμφισβητείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να συμβούν γεγονότα που θα σας απομακρύνουν από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι στόχοι σας σήμερα θα πάρουν ρεπό, εφόσον οι προσπάθειες σας σε κάθε περίπτωση θα είναι μάλλον υποτονικές. Ίσως να πρέπει να ακούσετε την διαίσθηση σας, για να προχωρήσετε με προσοχή σε ότι σας αφορά. Την Κυριακή θα υπάρξει μία ξαφνική αλλαγή της τύχης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε τα επαγγελματικά σας βήματα και να δείτε με ζήλο την καριέρα σας. Την Κυριακή θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μία νέα γνωριμία, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο, απολαύστε για λίγο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, βάζοντας στο περιθώριο κάποιες ζοφερές σκέψεις που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Δεν θα είναι εύκολο την Κυριακή, να συντονίσετε το πρόγραμμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εμπιστευτείτε το Σάββατο τα λόγια κάποιων, που θα προσπαθήσουν να σας βάλλουν σε μία συναισθηματική εξάρτηση. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, βάζοντας νέες συνθήκες την ζωή σας και σίγουρα οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με δικαιοσύνη, έχοντας πάντα κατανόηση και ανιδιοτέλεια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή, καλό είναι να σταματήσετε μία σπατάλη και κακή διαχείριση των οικονομικών, που σας διακρίνει το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά από δοκιμασίες και εκκρεμότητες, θα υπάρξουν πολλά θέματα που θέλουν την λύση τους. Την Κυριακή θα υπάρξουν συναισθηματικές αναστατώσεις, που θα προκληθούν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν αποκλειστικά εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο, αν και θα διστάσετε να ανοίξετε τα φτερά σας, στην συναισθηματική σας ζωή, θα πετύχετε αυτό που πάντα θέλατε χωρίς κόπο. Την Κυριακή, τα συναισθήματα γίνονται περισσότερο κτητικά για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, βάζοντας σε κίνδυνο την ηρεμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο θα επικεντρωθείτε σε δουλειές του σπιτιού και σε υποχρεώσεις της οικογένειας σας. Επιπροσθέτως, θα αναγνωρίσετε τις ψυχικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να αφήσετε πίσω σας το περιβάλλον που σας έχει χαλάσει την ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από κάθε άποψη θα πρέπει να καταλάβετε τα υπέρ και τα κατά αυτής της περιόδου. Θα είστε δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αλλά δεν θα πάψουν να καραδοκούν οι εχθρικές συμπεριφορές από πρόσωπα που δεν περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η στιγμή να δείτε ξεκάθαρα τα πρόσωπα που θα είναι κοντά σας και εκείνους που μάλλον στα λόγια ήταν [πλούσιοι]. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να αποφύγουν εντάσεις και γκρίνιες χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με το ταίρι σας, γιατί πολλά πράγματα θα ξεφύγουν από την ήρεμη και θετική πορεία που επιδιώκετε.