Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 25/10/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 24/10/2021

Ενημερώθηκε: 24/10/21 - 21:24

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και έρχεται σε μία όψη τριγώνου με τον πλανήτη Δία. Έτσι νιώθουμε πιο γενναιόδωροι, δεχόμαστε τον παράγοντα τύχη και αναβιώνουμε ευχάριστα γεγονότα. Ίσως μάλιστα για τα ζώδια του αέρα του τρίτου δεκαημέρου, [Δίδυμοι και Υδροχόοι], να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά τους, αλλά και την συναισθηματική τους ζωή.

Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να είστε πιο αισιόδοξοι για ένα θέμα που είχε προκύψει και πολύ πιθανόν αφορούσε ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας. Είστε πολύ κοντά στο να πάρετε αποφάσεις και να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει εκτόνωση κάποιων καταστάσεων που σας είχαν προβληματίσει και πολύ πιθανόν να έχετε μία πολύ σημαντική βοήθεια σήμερα, από αγαπημένο σας πρόσωπο. Η παρουσία του Ήλιου στο απέναντι ζώδιο από εσάς, δείχνει ότι θα ασχοληθείτε αρκετά, με την προσωπική σας ζωή, για ένα μήνα περίπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, είναι μία ευκαιρία, που θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις, να απαλλαγείτε από παλιές καταστάσεις, που σίγουρα δεν σας ταίριαζαν. Εσείς ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εξέλιξη, που θα σας φέρει πιο κοντά, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αισιοδοξία σήμερα θα περάσει η μέρα σας. Ακόμη και να μην συμβεί κάτι σημαντικό, θα έχετε μία καλή αίσθηση, απέναντι σε κάθε τομέα της ζωής σας. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να φροντίσετε κάποιο θέμα που αφορά την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιονταράκια, θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, σε ομαδικές δραστηριότητες, σε κοινωνικές επαφές και σε ελπίδες που τρέφατε για ένα προσωπικό θέμα. Πολύ πιθανόν να επικοινωνήσετε με πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί, ή σας είχαν χωρίσει κάποιες καταστάσεις. Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα θα είναι ακόμη πιο ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές εξελίξεις θα υπάρξουν σήμερα, που η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας προστατέψει από λάθη. Με την ενέργεια του πλανήτη Δία, στα εργασιακά θέματα, όλα θα έχουν μία πολύ καλή πορεία. Επίσης θα υπάρξουν οικονομικά κέρδη, ιδίως σε εσάς που ανήκετε στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και εσάς που ασχολείστε με πνευματικές εργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξει μία σημαντική βοήθεια από κάποιες πληροφορίες που θα έρθουν την πιο κατάλληλη στιγμή. Επίσης, θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, αλλά και με την προσωπική σας ζωή, όπου έχετε απομακρυνθεί, μάλλον από κακή ψυχολογία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, κυρίως του πρώτου πενθημέρου, βρίσκεστε στον νέο ετήσιο κύκλο σας και έχετε δυνατότητες και ευκαιρίες να βάλετε βάσεις σε νέα επιτεύγματα. Το επόμενο διάστημα, για όλους σας θα αποδειχθεί πολύ απαιτητικό και για αυτό τον λόγο, να ολοκληρώνετε ότι ξεκινάτε, ώστε μην είναι ημιτελές το επόμενο απαιτητικό διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα γλυκάνει τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Σίγουρα είναι μία θετική μέρα για νέες γνωριμίες και γενικότερα, να πάρετε αποφάσεις, ακόμη και αν δεν είναι μεγάλης διάρκειας. Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και να ευνοεί τους γεννημένους 9 – 10 – 11 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες υπάρχει μία θετική πορεία σε κάποια επαγγελματικά σας βήματα. Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, αν και έχετε ταλαιπωρηθεί με την παρουσία του Πλούτωνα, θα έχετε μία καλή στιγμή, ώστε να φροντίσετε τα οικονομικά σας και γενικότερα την ασφάλεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η παρουσία της Σελήνης στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σας δημιουργεί μία καλή αίσθηση για τις προσωπικές σας επιλογές. Ίσως μάλιστα για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ο Δίας με την παρουσία του, σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε θέματα που αφορούν ένα ακίνητο ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από την άλλη η οικογένεια σας, θα σας προσφέρει κάτι όμορφο, κάτι που μπορεί να μην έχει να κάνει με την ύλη, αλλά με βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ