Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

 
ΖΩΔΙΑ (3142), ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (187239), ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (7161), ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (3424), ΕΙΔΗΣΕΙΣ (9730), ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ (4619), ΖΩΔΙΑ 1/8/2022 (235001), ΖΩΔΙΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 (235002)

Ενημερώθηκε: 07/08/22 - 21:47

Zώδια (08/8): Σήμερα και αύριο δημιουργείται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, όπου σε συνδυασμό με την απαιτητική αυτή περίοδο, θα υπάρξει ένα κοκτέιλ από έντονα πάθη, που οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις και οικονομικές δραστηριότητες, που χρειάζονται καλό συντονισμό. Το τρίτο δεκαήμερο των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων, θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να ανησυχούν με αυτή την πλανητική όψη. 

ΚΡΙΟΣ

Μία ερωτική αναστάτωση θα την έχετε, αλλά μην αφήσετε να σας παρασύρουν τα πάθη σας, αλλά και η αλόγιστη τάση, να κάνετε έξοδα, χωρίς να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Ίσως να παρουσιαστεί μία επαγγελματική πρόκληση, που θα αλλάξει κάποιες συνήθειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλύτερο είναι να απομακρυνθείτε από συζητήσεις και κουτσομπολιά, που δεν οδηγούν πουθενά και μάλλον σας ζημιώνουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανανεώσετε την ψυχολογία σας, με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, προστατέψτε τα συμφέροντά σας και μην γίνεστε υπερβολικά κτητικοί με τις σχέσεις σας. Ίσως δημιουργηθούν τριγμοί στον γάμο σας, από μία κακή εκτίμηση στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης με Πλούτωνα, σας αφορά άμεσα, εφόσον η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και κάνει τα συναισθήματα σας έντονα και πολλές φορές βασανιστικά. Ίσως μία καρμική γνωριμία, αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

ΛΕΩΝ

Οι πιο βαθιές σας σκέψεις, θα αποβούν υπερβολικές και θα σας χαλάσουν άδικα την ψυχολογία σας. Αν πρέπει να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, ή μία σχέση σας, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονους προβληματισμούς θα έχετε, για τα παιδιά σας, για την προσωπική σας ζωή και για τους φίλους σας. Ίσως είστε κουρασμένοι και δεν έχετε σωστή κρίση, σε ότι σας αφορά την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες, θα υπάρξουν λάθη σε εργασιακά θέματα, αλλά και σε οικογενειακές υποθέσεις, που σας ταλαιπωρούν. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τοξικές συμπεριφορές, δικές σας, αλλά και από τους άλλους προς εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις, θα σας φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που σας ενώνουν βαθιά συναισθήματα. Ίσως πρέπει να αφήσετε λίγο χρόνο, ώστε να πάρετε απαντήσεις, σε ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εμμονικές καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή, σας έχουν στερήσει από την προσωπική σας ελευθερία. Απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινείς μαζί σας και μην ρισκάρετε τα χρήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας απασχολούν οι σχέσεις σας και γενικότερα οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας, όπου μέσα από αυτούς, κρύβονται δύσκολες συμπεριφορές. Δεν αξίζει να βρίσκεστε σε σχέσεις, συνεργασίες και καταστάσεις εμπιστοσύνης, που για κάποιο λόγο, σας απομακρύνουν από τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η περίοδος δεν σας ταιριάζει και είναι απαγορευτικό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα. Είναι καιρός να κάνετε μία παύση, σε ότι αφορά την μελλοντική σας εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προβληματισμοί σας πολλοί για πρόσωπα που είχατε εμπιστευτεί κατά το παρελθόν. Αγνοήστε για λίγο κάποιες συμπεριφορές και αφεθείτε στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ