Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Κυριακή 3/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 02/10/21 - 18:03

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Μία έντονα πλανητική μέρα, όπου ο Ήλιος συνεχίζει να είναι σχεδόν σε όψη συνόδου με τον Άρη. Είναι η χρονική στιγμή που οι ενέργειες είναι ισχυρές και διεκδικούμε, άλλα όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού είναι σε αδυναμία, δρα παθητικά, δεν βγάζει τα θετικά του στοιχεία, αλλά μπλοκάρει την ενέργεια του με αποτέλεσμα, όταν φτάσει στα όρια του, να γίνεται βίαιος και πικρόχολος.

Από την άλλη η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα συνεχίζει και σήμερα την μάχη της, μέσα από ένα πλανητικό [ναρκοπέδιο], που λίγο πριν εγκαταλείψει αυτή την θέση, χαλαρώνει για λίγο, εφόσον συναντά στον δρόμο της, τον Δία και την Αφροδίτη.

Ήρθε η στιγμή να αναλύσω την μέρα, μέσα από τα δώδεκα ζώδια,…

ΚΡΙΟΣ

Μία ξεχωριστή μέρα, με δοκιμασίες και εντάσεις, που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να μην ψυχραθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως να πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να μην φτάσετε στα άκρα μία κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις, αλλά μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να μπλοκάρουν την κρίση σας. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα, κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, τα γεγονότα είναι υπέρ σας και πολύ πιθανόν να πρέπει να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας, ώστε να πετύχετε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Είναι η περίοδος που θα λάβετε από το σύμπαν, αρκετά δώρα, που αφορούν και την προσωπική σας ζωή, αλλά και την επαγγελματική σας καταξίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, θα υπάρξουν σήμερα κάποιες ανασφάλειες που ξεκινούν από οικονομικά θέματα. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως να πρέπει να κρατήσετε τις αντιστάσεις σας και να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, είναι η στιγμή που νιώθετε ότι τα συναισθήματα σας γίνονται πολύ έντονα και σας πνίγουν. Ιδίως εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αισιόδοξες σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τα προστατευμένα ζώδια αυτής της περιόδου. Σήμερα θα νιώσετε ότι το να μείνετε και λίγο μόνοι σας, αυτό θα σας κάνει καλό και θα μπορέσετε να σκεφτείτε ήρεμα, ότι σας απασχολεί. Ίσως μάλιστα να σας βοηθήσει κάποιο πρόσωπο, να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε πολύ έντονη την ανάγκη, να κάνετε σημαντικά πράγματα, ακόμη και αν σας σταματούν κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, πολύ πιθανόν σήμερα να έχετε επιστροφές προσώπων από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, αισιοδοξία και καλά νέα θα υπάρξουν, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί από 15 έως 18 Νοεμβρίου. Αν και για τα υπόλοιπα πενθήμερα τα πράγματα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολα, μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας νικήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μία πολύ θετική μέρα, κυρίως για τους γεννημένους, από 14 έως 17 Δεκεμβρίου. Γενικότερα είστε σε μία περίοδο που θα έχετε εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στα σχέδια σας για το μέλλον σας. Προσοχή να δώσετε, στα οικονομικά σας, που όπως φαίνεται σας ταλαιπωρούν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία αρκετά καλή στιγμή, ακόμη και αν κάποια θέματα από το παρελθόν σας έχουν κουράσει αρκετά. Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ευνοϊκή περίοδο στα επαγγελματικά σας, με εξέλιξη που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, που θα σας δώσει την αίσθηση ότι το ξέρετε από παλιά. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις στα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία σχετικά ήσυχη μέρα, που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα εργασιακά θέματα. Θα μπορέσετε επίσης να σκεφτείτε τρόπους να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Να προσέξετε τα λόγια που λέτε σε πρόσωπα που δεν θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη.