Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 15/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 15/10/21 - 00:15

Ζώδια:

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου και δέχεται ποικιλία πλανητικών όψεων, αλλά η πιο σημαντική είναι η σύνοδος της με τον επεκτατικό και ελπιδοφόρο πλανήτη, Δία.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο, καλά κρατεί, εφόσον έχουμε μάθει να επιβιώνουμε μέσα σε μία έντονη καθημερινότητα, με γεγονότα που δείχνουν ότι η σκληρότητα, τα ατυχήματα, οι καιρικές συνθήκες και οι σεισμοί, είναι μέρος μιας καθημερινότητας, που ευτυχώς θα μας εγκαταλείψει, αλλά με κάποιο πολύ σημαντικό κόστος.

Από σήμερα (και αύριο), θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο Ήλιου, Δία, (που το συναντάμε 2 φορές τον χρόνο), όπου φέρνει αυτή την φορά, εύνοια στα ζώδια του Αέρα και της φωτάς, του τρίτου δεκαημέρου.

Ποιο αναλυτικά για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, υπάρχει ένας συνεχόμενος εκνευρισμός, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί από 8 έως 12 Απριλίου. Οι λόγοι μπορεί να αφορούν τις σχέσεις σας αλλά και τις συνεργασίες σας με τους άλλους. Δεν είναι επίσης καλή μέρα για τους γεννημένους 30 – 31 Μαρτίου, όπου θα χρειαστεί να κάνουν μία συζήτηση που αφορά καταστάσεις από το παρελθόν. Βέβαια η μέρα έχει και τα καλά της, όπου θα υπάρξει μία κοινωνική δικαίωση που τόσο περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι επαγγελματικοί σας στόχοι θα είναι σήμερα από τις πιο σημαντικές σας επιδιώξεις. Για κάποιους άλλους, η οικογένεια σας, θα είναι ο τομέας που θα σας εξελίξει και θα σας φροντίσει, μετά από μία δύσκολη περίοδο που έχετε περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους όλων των δεκαημέρων, θα υπάρξουν καλές εξελίξεις. Σταθεροποίηση των επιδιώξεων σας για το πρώτο δεκαήμερο, καλή προσωπική ζωή για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και επιτυχημένες συμφωνίες, για σας του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία μέρα που η συναισθηματική σας αναζήτηση για ασφάλεια, θα βρει αποδέκτες. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να [ανασύρετε] μέσα από τις παραξενιές της καθημερινότητας, τα καλά στοιχεία και με αυτά να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Οι σχέσεις σας, θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Η προσοχή σας στραμμένη σήμερα στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, εφόσον ζητάτε συναισθηματική στήριξη. Ο σύντροφος σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας, αλλά και για τους αδέσμευτους, σήμερα και αύριο θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά τα νέα στην επαγγελματική σας ζωή, όπως επίσης και σε θέματα υγείας. Ίσως μάλιστα σας γίνουν κάποιες προτάσεις που αφορούν τις εργασιακές σας ανησυχίες, που θα έχουν μία καλή πορεία το επόμενο διάστημα. Σε οικονομικά θέματα, θα υπάρξουν ευνοϊκές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι μέρες αυτές σας έχουν ταλαιπωρήσει υπερβολικά και ο λόγος είναι λάθη είτε δικά σας είτε άλλων, ή και του συντρόφου, που τώρα έχουν βγει στην επιφάνεια. Τα καλά νέα είναι ότι σταδιακά από σήμερα και αύριο, ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα δεχθεί το θετικό τρίγωνο του Δία και να περιμένετε οι γεννημένοι, 15, 16, 17, Οκτωβρίου, μία μεγάλη εύνοια της τύχης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν σήμερα αρκετά βοηθητικές όψεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, η ένα ακίνητο. Για σας ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, τα θέματα αυτά θα είναι αρκετά πιο ευχάριστα. Αν πρέπει να μετακομίσετε ή να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στον χώρο σας, ή να φτιάξετε τις σχέσεις σας με πρόσωπα της οικογένειας, αυτές οι δύο μέρες είναι οι καταλληλότερες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για σας, όπου τα φώτα, [Ήλιος και Σελήνη] δέχονται την εύνοια από τον πλανήτη της καλοτυχίας, Δία. Έτσι η επικοινωνία σας και γενικότερα οι καθημερινές σας ενασχολήσεις, θα έχουν την προστασία του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ο Ήλιος που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας και ο Δίας σε σύνοδο με την Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, δίνει τύχη σε εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα μπορούσα να πω ότι υπάρχει μία προοπτική αναβάθμισης στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, ξεκινά ένα διήμερο αρκετά σημαντικό για σας, όπου το τρίγωνο Ήλιου – Δία, βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δημιουργεί ένα φίλτρο προστασίας. Σήμερα λοιπόν έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι, ή να ρυθμίσετε υποθέσεις σας, που θα έχουν καλή έκβαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας η όψη τριγώνου, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας βοηθήσει σε θέματα σχέσεων, όπως επίσης θα σας απαλλάξει από το άγχος των οικονομικών σας, που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Θα βοηθήσει επίσης και σε θέματα υγείας, όπου θα ξεπεράσετε ένα πρόβλημα, με την κατάλληλη θεραπεία.