Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ενημερώθηκε: 18/08/22 - 21:30

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια:  Σήμερα θα υπάρξει μία ανανεωτική τάση, με την Σελήνη να σχηματίζει καλές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, ενώ η όψη [χιαστί] του Ήλιου με Πλούτωνα και του Ερμή με τον Κρόνο, παραπέμπει σε εξόφληση παλιών χρεών, όχι μόνο υλικών, αλλά και οτιδήποτε αφήνουμε και κατατρώει την εξέλιξη μας.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, θα υπάρξει μία στιγμή, που θα επιθυμήσετε να κτίσετε την προσωπική σας ζωή πάνω σε υγιή θεμέλια. κάνετε Ένα δυνατό ξεκίνημα με πρόσωπο που σας εμπνέει, είναι πολύ πιθανόν, αν μάλιστα έχετε κλείσει το παρελθόν οριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλά γεγονότα και καταστάσεις, που θα σας ταρακουνήσουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Όλα θα ενεργοποιηθούν και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας τους Διδύμους είναι μία πολύ έντονη στιγμή, όπου θα νιώσετε αφύπνιση και εσωτερική αναγέννηση, ενώ από αύριο ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει ενέργεια και πείσμα για να κερδίσετε ότι έχετε τοποθετήσει στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονη μέρα και για σας του τρίτου δεκαημέρου. Βρίσκεστε σε μία Πλουτώνια στιγμή, που χρειάζεται να πετάξετε από πάνω σας τα παλιά σας ρούχα, να τα αφήσετε για πάντα μακρυά σας, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μονοπάτι που οδηγεί στο μέλλον σας.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι έντονα και πολύ απαιτητικά. Ο Ήλιος λαμβάνει την πίεση του Κρόνου, που ο σκοπός του είναι, ότι θέλει να αντιληφθείτε, τα λάθη του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σκέψεις σας ζωντανεύουν αυτή την περίοδο, ενώ θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα βρίσκονται σε μία αναμονή και η δράση είναι πάρα πολύ κοντά. Οπότε μην χάνετε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, αλλά εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που έχουν πρόσβαση στο μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Κάποια πρόσωπα βρίσκονται στην ζωή σας, για να θυμίζουν πόσα λάθη έχετε κάνει, ή πόσο υπομονή έχετε, για να τα ανέχεστε. Ίσως αυτή η περίοδος είναι πολύ βοηθητική για σας, κυρίως στο να φροντίσετε κάθε [παραφωνία] που υπάρχει γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ότι υπάρχει τώρα στην ζωή σας, έχει λόγο ύπαρξης, γιατί θα …δείτε το είδωλο σας, μέσα από όλα αυτά που σας πλαισιώνουν. Έτσι ήρθε η στιγμή να δώσετε τις απαντήσεις σας για όλα και μην φοβηθείτε να δείτε τις αλήθειες, όσο και να σας πονέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν πρέπει να ταξιδέψετε και να συναντήσετε πρόσωπα που σας ενοχλεί η παρουσία τους, μην νιώσετε άσχημα να το δείξετε, να το πείτε, ή να ακυρώσετε ακόμη και αυτές τις συναντήσεις. Μην ακολουθείτε τα θέλω των άλλων, θυσιάζοντας την ψυχική σας ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα αυτής της περιόδου θα καθορίσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Είστε γεμάτοι από αμφιβολίες και νομίζω ότι έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας, ώστε να αμφισβητείτε εκείνα που σας παρουσιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μία μέρα που θα πρέπει να αφοσιωθείτε στην οικογένεια, για τον οποιονδήποτε λόγο. Είστε γεμάτοι από σκέψεις, που σίγουρα έχουν δημιουργηθεί από την τάση ανειλικρίνειας των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ
Μην αφήσετε την ευκαιρία μιας όμορφης απόδρασης να πάει χαμένη. Ετοιμάστε τις συνθήκες, τα πρόσωπα και τον προορισμό και σαλπάρετε χωρίς τύψεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ