Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 8//10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 07/10/21 - 23:43

Ζώδια: Η Σελήνη έχει προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού, ενεργοποιώντας και πάλι την αντίθεση με τον πλανήτη Ουρανό και φυσικά το τετράγωνο με τον Κρόνο.

Μία μέρα που δεν θα λείψουν τα ξαφνικά γεγονότα, η ψυχική πίεση που θα νιώσουν κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και η συναισθηματική τρομοκρατία, εφόσον η Σελήνη δεν βρίσκει να (ακουμπήσει) τα συναισθήματα της σε στέρεο έδαφος.

Τα ζώδια λοιπόν, (Ταύρος – Λέων – Σκορπιός και Υδροχόος) του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου, θα νιώσουν σήμερα μία εσωτερική αναρχία και ίσως κάποια γεγονότα να είναι αρκετά (δυσνόητα) για να τα διαχειριστούν.

Η μετακίνηση βέβαια της Αφροδίτης από σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει σταδιακά μία πιο ανέμελη συναισθηματική προσέγγιση, μεταξύ των ανθρώπων, ενώ θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς, (Τοξότες, Κριοί και Λέοντες).

Ποιο αναλυτικά για το κάθε ζώδιο. ….

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς τα γεγονότα δεν έχουν ηρεμήσει ακόμη και σίγουρα χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να δείτε καλύτερα το τι σας συμβαίνει. Τις επόμενες μέρες θα έρθει η [στάση των μαχητών], για να καταλάβετε που θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο την δύναμή σας και να μην εξαντληθείτε χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, που πολύ θα θέλατε τα πράγματα να κοπάσουν, σήμερα θα αντιληφθείτε ότι δεν θα ηρεμήσετε με καταστάσεις που ήταν παγιωμένες στην ζωή σας, το προηγούμενο διάστημα. Φροντίστε να μείνετε δυνατοί και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με σθένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους δραστήριους του ζωδιακού, θα μπορέσετε να απολαύσετε σιγά, σιγά, την προσωπική σας ζωή, εφόσον η Αφροδίτη από σήμερα θα βρεθεί απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας δώσει χαρά. Θα προσέξετε σήμερα τα επαγγελματικά θέματα και κάποια αδιαθεσία που δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινή θέση της Σελήνης σας επηρεάζει άμεσα, εφόσον είναι εκείνη που κυριαρχεί το ζώδιο σας. Έτσι θα έχετε μία ιδιαίτερα ανατρεπτική μέρα, όπου άλλα θα περιμένετε και αλλιώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και σε κάποιες οικονομικές διευθετήσεις.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η μέρα αυτή θα είναι ένα σύντομο [ναρκοπέδιο], που ευτυχώς θα κρατήσει λίγο, αλλά θα σας κάνει να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη από σήμερα θα δώσει καλές γωνίες προς το ζώδιο σας, εφόσον μπαίνει στο συμβατό με σας, ζώδιο του Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, δεν μπορώ να πω ότι τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτή την περίοδο σας αγγίζουν άμεσα, όμως θα έχετε μία ανησυχία για τα οικονομικά σας, όπως επίσης θα προβληματιστείτε για κάποιες συμπεριφορές ατόμων του περιβάλλοντος σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, τα πράγματα δεν είναι ήρεμα, το ξέρετε, το νιώθετε και το βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Σήμερα θα προστεθεί και μία ανησυχία, για ένα οικονομικό σας θέμα, που έχει ρίζες αρκετό καιρό πριν. Μην αναλωθείτε με συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, νιώθετε την ρευστότητα μιας κατάστασης, κυρίως εσείς που ανήκετε στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οικογένεια και προσωπικές σχέσεις, θα περάσουν από μία σύντομη κρίση, ενώ σταδιακά θα έχετε μία άνθηση στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η Αφροδίτη από σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας κάνει σταδιακά να νιώσετε πολύ καλύτερα με την προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας ταλαιπωρεί με σκέψεις που μάλλον δεν ανήκουν στο παρόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, σήμερα θα έχετε την τάση να κάνετε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περίγυρο. Μπορεί επίσης να νιώσετε ότι κάποιο πρόσωπο απομακρύνεται από εσάς και δεν μπορείτε ουσιαστικά να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πίεση σήμερα θα νιώσετε με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, όπως επίσης και με θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας, μέρα είναι και θα περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, πολλά θέματα σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, αλλά σίγουρα όλα σιγά, σιγά θα πάρουν έναν πιο ήρεμο δρόμο, αρκεί να μην [κολλάτε] σε καταστάσεις που αφορούν το μακρινό παρελθόν. Μην θυμώνετε τους εχθρούς σας, σίγουρα έχουν μεγαλύτερες αντοχές από εσάς.