Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 7/10/2021

 
Πέμπτη 7

Ενημερώθηκε: 07/10/21 - 00:44

Ζώδια: Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιήθηκε χθες, με τις έκρυθμες καταστάσεις που έχει αφήσει αυτό το φεγγάρι. Και ο λόγος είναι ότι ότι η πολυαστρία στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει ότι δεν υπάρχει τέλος στις κακές συμπεριφορές, στις εντάσεις και κατ επέκταση σε μία λάθος διαχείριση των καταστάσεων.

Η Σελήνη σήμερα προχωρά στο τελευταίο δεκαήμερο του Ζυγού και συναντά δύο διαφορετικές πλανητικές ενέργειες, του Δία και του Πλούτωνα, όπου δείχνει την αμφιλεγόμενη ψυχική κατάσταση που υπάρχει γενικότερα σε συλλογικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Άλλη μία δύσκολη μέρα για σας τους Κριούς, όπου δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις και να αποτρέψετε τις εντάσεις, που αυτή την φορά δεν είστε εσείς που τις προκαλείτε. Ιδίως εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, δεν θα βρείτε εύκολα τις ισορροπίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ανάμεσα σε πολλές καταστάσεις, που πρέπει να τις διαχειριστείτε με μεγάλη σύνεση. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν λάθος συναισθήματα και αναγκαστείτε να έρθετε απέναντι σε καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία περίοδο γεμάτη από αντιφάσεις και έχετε άρνηση συμβιβασμού, όταν κάποιοι δεν δέχονται τις δικές σας απόψεις. Να σκεφτείτε ότι πολλά θέματα που συμβαίνουν τώρα, γίνονται για να δοκιμάσουν τις αντοχές σας και να φτάσετε στο τέλος, στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολεύεστε αρκετά στα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο, γιατί νιώθετε ότι κάτι σας κρύβουν και κάτι δεν το έχετε μάθει όπως θα έπρεπε, με όλη του την αλήθεια. Η οικογένεια σας αυτή την περίοδο, είναι ένα μεγάλο καζάνι που βράζει, ή έτσι την νιώθετε εσείς.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, βρίσκεστε σε μία μεγάλη επικοινωνιακή έξαρση, που μάλλον θέλετε να πείτε και να βγάλετε από μέσα σας πάρα πολλά, αλλά κάτι σας μπλοκάρει και σας γυρίζει πίσω. Σκεφτείτε με ηρεμία κάποια πράγματα και μην αφήνετε να σας διαλύσουν οι πολλές σκέψεις και ειδήσεις που λαμβάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, κυρίως του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ανατροπές και συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα, κάτι που δεν θα σας αρέσει, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει. Ίσως μάλιστα να αναγκαστείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο πρόσωπο, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Στο δικό σας ζώδιο γίνονται οι περισσότερες εξελίξεις. Το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις, τις συνεργασίες, την διπλωματία, την δικαιοσύνη. Έτσι βλέπουμε ότι αυτές οι θεμελιώδης αρχές περνούν κρίση και καλό είναι να μην πάρετε αυτό το διάστημα αποφάσεις, που θα χρειαστεί να τις αναθεωρήσετε αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι μέρες αυτές δεν θα είναι οι πιο εύκολες, εφόσον στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι βρίσκεται μία πολυαστρία και μάλιστα με πολύ μπλοκαρισμένη ενέργεια. Έτσι πολλά παράπονα και στενάχωρες σκέψεις θα σας συντροφεύουν αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με μία έντονη ενέργεια στον τομέα των κοινωνικών δραστηριοτήτων σας, των φίλων σας, αλλά και των ελπίδων που έχετε για το μέλλον. Όταν περάσει αυτή η χρονική στιγμή, θα κληθείτε να αφήσετε πίσω σας, κάποια πρόσωπα που χαρακτηρίζουν το παρελθόν σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονο το Ζενίθ του ωροσκόπου σας αυτή την περίοδο, όπου βρίσκεστε σε μία υπερβολικά ενεργή κατάσταση, με επαγγελματικούς στόχους που δεν είναι και οι πιο εύκολοι. Θα υπάρξουν άτομα που θα συμμετέχουν στις εργασιακές σας ανησυχίες, αλλά όχι πάντα με επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, θα σας απασχολήσουν οι πνευματικές αναζητήσεις και γενικότερα θα ψάξετε να βρείτε απαντήσεις σε θέματα που αφορούν εσάς, αλλά και ένα μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο, που έχετε όμοιες ιδεολογικές απόψεις και ανησυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με έντονη την ανησυχία σας για ένα οικονομικό θέμα θα περάσει και αυτή η μέρα. Ίσως μάλιστα γίνουν πιο έντονες οι ανασφάλειες σας, όταν καταλάβετε ότι αγαπημένα σας πρόσωπα, έχουν εναντιωθεί σε μία άποψη σας και το θεωρείτε πολύ άδικο.