Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Σάββατο 16/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 16/10/21 - 01:51

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια:

Η μετάβαση σήμερα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, δίνει συναισθήματα ανασφάλειας, αλλά και συναισθηματικών διακυμάνσεων. Ο Ήλιος με τον Δία συνεχίζουν και σήμερα να δίνουν την εξαιρετική όψη του τριγώνου, που μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και τυχερούς.

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και λίγο πριν ξεκινήσει την ορθή πλέον πορεία, στις 18/10 [Δευτέρα], συναντά σε θετική όψη την Αφροδίτη, που βοηθά τις επαφές μας και γλυκαίνει τα λόγια, που μπορεί να εξομαλύνουν τεταμένες καταστάσεις.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο, που θα ανακαλύψετε σε αυτό, μία καλή φιλία, έναν συνεργάτη, μία συναισθηματική σχέση, που θα έχει την ανταπόκριση που θα θέλατε. Από την άλλη, η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, βοηθά την απαλλαγή σας, από παλιά τραύματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρχει και πάλι μία θετικά τοποθετημένη μέρα προς εσάς, με τον Ήλιο και Δία να δίνουν την θετική τους ενέργεια, σε κοινωνικά θέματα, αλλά και στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Εξαιρετική όψη για σας, σχηματίζει και ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, όπου βοηθά τις κοινωνικές σας επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ιδανική στιγμή να σχεδιάσετε το μέλλον, να ονειρευτείτε, να φροντίσετε κάποιο προσεχές ταξίδι σας, να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να νιώσετε όμορφα, ακόμη και να μείνετε στο σπίτι. Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη, βοηθά να διασκεδάσετε και να νιώσετε χαρά μέσα από τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική και κοινωνική σας ζωή, δείχνει μία αναγεννησιακή στιγμή, όπως επίσης οι ξεκάθαρες συζητήσεις με τους άλλους, θα σας ευνοήσουν σημαντικά. Σημαντική μέρα για να περιποιηθείτε τον χώρο σας και να τον ετοιμάσετε, για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα που έρχονται.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα έχετε και πάλι την θετική επιρροή Ήλιου, Δία, να ενεργοποιεί τα επαγγελματικά σας, αλλά και να ολοκληρώνει μία πολύ ευνοϊκή συναισθηματική σας στιγμή. Η θετική όψη ανάδρομου Ερμή – Αφροδίτη, κάνει ευχάριστη την μέρα σας, όπως επίσης σας κάνει, αρκετά τυχερούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι κατάλληλη μέρα για να φτιάξετε την ψυχολογία σας, αλλά να δείτε και μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα την εξέλιξη σας. Μία μέρα που θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά με μία αισιόδοξη τάση, γεμάτη από ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις δύο μέρες νιώσατε ότι συμβαίνει κάτι μαγικό στην ζωή σας, ακόμη και αν όλα σας έχουν κουράσει και σας έχουν απελπίσει. Ανοίξτε τα φτερά σας σήμερα, να κάνετε νέες γνωριμίες, ή να μιλήσετε με πρόσωπα που έχετε καιρό να συναντήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, νιώθετε και σήμερα μία συναισθηματική ηρεμία. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής σε καλή όψη με την Αφροδίτη, είναι μία καλή ένδειξη οικονομικής άνθησης και συναισθηματικής κάλυψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ένα θετικό πλανητικό εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή, Αφροδίτης, το Σάββατο, θα έχει μία πολύ καλή συναισθηματική πορεία. Επίσης η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, σας δίνει περισσότερη ενσυναίσθηση με τους προβληματισμούς που υπάρχουν, στα μέλη της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε την μέρα σας, για να κάνετε επιτυχημένες συζητήσεις και να κερδίσετε οικονομικά οφέλη από μία νέα συνεργασία. Ακόμη και αυτά να μην συμβούν, η μέρα σας θα είναι πολύ θετική, στις επαφές σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από τους ευνοημένους των ημερών και θα πρέπει να προχωρήσετε χωρίς αναστολές και πισωγυρίσματα. Η καλή πλανητική όψη της Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή, σας δίνει μία εξωστρέφεια, που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα, άγχος και σκέψεις που μπορεί να διαδραματίζονται στο μακρινό παρελθόν. Μία επικοινωνία με αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας κάνει να ανανεώσετε την ψυχολογική σας κατάσταση και να νιώσετε πολύ καλύτερα.