Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Σάββατο 23/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 23/10/21 - 02:06

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Σήμερα ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου αλλάζουν οι ενέργειες, νιώθουμε πιο έντονα συναισθήματα, θα μας απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά μας και η εσωτερική μας δύναμη, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα γεγονότα που μας περιμένουν.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, ανεβάζει το ταμπεραμέντο σας, βάζοντας το ερωτικό πάθος σε πρώτο πλάνο. Οι σχέσεις που έχουν σβήσει το ενδιαφέρον σας, θα αρχίσουν να φεύγουν από την ζωή σας. Σας ενδιαφέρει μόνο ότι έχει ουσία και ότι πραγματικά σας κάνει να νιώθετε την ομορφιά της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο και φέρνει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είτε είστε σε σχέση, είτε όχι, θα θελήσετε να είστε πρωταγωνιστές, με το πρόσωπο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μετακίνηση σήμερα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας φέρει πιο κοντά σε θέματα της εργασίας σας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, οπότε και θα έχετε σταδιακά, μία καλύτερη ψυχολογία και περισσότερες δραστηριότητες στην μέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος σήμερα του Ήλιου, στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Σκορπιού, εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία, θα έχετε την διάθεση και την ανάγκη, να γίνετε πιο αρεστοί στους άλλους, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Η Σελήνη από το μεσημέρι, θα περάσει στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, κάνοντας πιο ευέλικτη την σκέψη σας, για ένα εργασιακό σας θέμα.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στον τέταρτο τομέα σας, τοποθετεί την ενέργειά σας, αρκετά πιο χαμηλά από εκεί που σας ταιριάζει. Είναι καιρός να μην δράσετε, αλλά να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να απέχετε από πολύβουα μέρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα, εγκαινιάζει μία περίοδο άκρως επικοινωνιακή για σας. Είστε αρκετά έτοιμοι να απολαύσετε νέες γνωριμίες και συναντήσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Εσείς που σπουδάζετε ή ασχολείστε με τον γραπτό ή προφορικό λόγο, είναι η στιγμή να κάνετε την υπέρβαση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος θα αφήσει το δικό σας ζώδιο και θα προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού, που αναμφίβολα θα εγκαταλείψετε σταδιακά τις εμμονικές σας συμπεριφορές, που αφορούν την γνώμη που έχουν οι άλλοι, για σας. Θα μπορέσετε να εισχωρήσετε σε πιο βαθιές σκέψεις, που αφορούν τον τρόπο που θα νιώσετε, μια μεγαλύτερη ασφάλεια για το αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ξεκινούν τα γενέθλιά σας, κάνοντας την είσοδό του ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο. Είναι η περίοδος που τα [φώτα] θα πέσουν πάνω σας και θα κερδίζετε με ευκολία τους στόχους σας. Ξεκινά η περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα, με γνώμονα πάντα την σοφία των άστρων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος από σήμερα περνά στον δωδέκατο τομέα σας, κάτι που σας δημιουργεί αναγκαστικές υποχωρήσεις με τις επιθυμίες σας, όπου αναπτύσσετε μία πιο προσεκτική συμπεριφορά με το περιβάλλον σας. Η ανάγκη σας για ένα μήνα περίπου θα είναι, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, είτε είναι επιλογή σας είτε όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, αλλά να προσέξετε τις παγίδες που θα πρέπει να τις βλέπετε πριν σας βλάψουν. Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι με ίδιους στόχους και ηθικές αρχές, είναι εκείνοι που θα σεβαστούν τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θα έχετε λοιπόν μία τάση για τις επόμενες τριάντα μέρες, να αναζητάτε την επαγγελματική σας καταξίωση και την καλυτέρευση της κοινωνικής σας εικόνας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος από σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σχηματίζει μία πολύ θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο, κάτι που σταδιακά θα ανεβάσει την ψυχολογία σας και θα σας δημιουργήσει θετικές σκέψεις για κάποια θέματα που σας αφορούν. Ίσως μάλιστα για το επόμενο διάστημα να γίνουν πιο έντονες οι πνευματικές σας αναζητήσεις, τα ταξίδια, όπως επίσης, να βάλετε σε σειρά νομικές υποθέσεις.