Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 13/10/2021

 
Ζώδια

Ενημερώθηκε: 12/10/21 - 19:54

Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω αυτή την μέρα βάση των πλανητικών επιρροών, θα έλεγα ότι είναι μία αρκετά σημαντική μέρα, όπου παίζει ρόλο, το πόσο καλά έχουμε διαχειριστεί το παρελθόν μας και τις αποφάσεις που έχουμε πάρει για να φτάσουμε στο σήμερα.

Μία μέρα ακόμη, που συνεχίζει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο, μας υπενθυμίζει ότι οι ενέργειες δεν έχουν ήρεμη έκβαση.

Η Σελήνη πλησιάζει σε σύνοδο, τον σκοτεινό πλανήτη Πλούτωνα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου τα συναισθήματα χάνουν τον έλεγχο και οι καταστάσεις έχουν μία σκληρή μορφή που δύσκολα μπορούμε να διαχειριστούμε. Άρα η ψυχολογία όλων μας, δεν θα βρίσκεται στον καλύτερο δρόμο.

Ο Κρόνος σε ορθή πορεία από την αρχή της εβδομάδας, θέλει να δώσει κάτι καλό και δίκαιο, ενώ σήμερα σε καλή όψη με την Αφροδίτη, οι σχέσεις που χαίρονται, είναι εκείνες που έχουν μία σοβαρή στάση απέναντι στις υποχρεώσεις και την ασφάλεια των επιλογών τους.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όπως επίσης θα πιεστείτε αρκετά με μία επαγγελματική αλλαγή. Είναι η στιγμή που θα παίξουν ρόλο οι δυνατότητες σας, τόσο πάνω στις γνώσεις και την εμπειρία, αλλά και στα ψυχικά αποθέματα που διαθέτετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε κοντά στην επίλυση ενός σοβαρού θέματος, που ζητά την άμεση τακτοποίηση του. Αν και οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, εσείς είστε γεμάτοι πίστη και θάρρος για το αύριο, οπότε και θα διαχειριστείτε τα πάντα με τις ικανότητες σας. Το επαγγελματικό σας περιβάλλον, συνεχίζει να σας αγχώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ καλή μέρα για σας τους Διδύμους, όπου θα ανανεωθείτε μέσα από κάποιες προσωπικές σας επιλογές. Βέβαια μην υπερβάλετε σε αυτά που λέτε και καλό είναι να κατεβάστε λίγο τους τόνους, όταν θέλετε να διεκδικήσετε στον έρωτα, ή σε δημιουργικές δραστηριότητες που ασχολείστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σας επιλογές θα απορροφήσουν και σήμερα, τις άλλες δραστηριότητες σας. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε σχόλια και [κακοήθειες], αν δεν βάλετε εδώ και τώρα τα όρια σας, που πραγματικά έχει γίνει το ευαίσθητο σημείο σας. Ξεκαθαρίστε την θέση σας, ακόμη και σε πρόσωπα που σας αγαπούν, αλλά σας χειραγωγούν.

ΛΕΩΝ

Άλλη μία μέρα, όπου βρίσκεστε σε μία λεκτική υπερδιέγερση, ή που θέλετε να αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση, ατόμων από το περιβάλλον σας. Ανοίγοντας την ψαλίδα, θα δούμε και άλλον ένα τομέα που πρέπει να φροντίσετε και αυτός ανήκει στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε αρκετά δυνατοί ώστε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που σας είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν. Η Σελήνη στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να φροντίσει τις προσωπικές σας υποθέσεις, αλλά και να δημιουργήσει μία [κάθαρση], με πρόσωπα που έχετε επιλέξει να βρίσκονται στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Για άλλη μία μέρα η σύνοδος Ήλιου, Άρη, σας προκαλεί αστάθεια και εκνευρισμό, όταν μάλιστα η Σελήνη κάνει δύσκολη όψη προς αυτή την σύνοδο. Είναι μία μέρα δύσκολη, ακόμη και να μην υπάρχουν γεγονότα, θα έχετε την αίσθηση ότι όλα είναι εναντίον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εσωτερική [πάλη] κάποιων πραγμάτων που σας απασχολούν, μπορεί να σας δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο στην ψυχολογία σας. Φροντίστε να έχετε αυτοκυριαρχία ακόμη και να σας προκαλέσουν, βρείτε την δύναμη να βάλετε πρώτα την λογική, για να μην χάσετε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, έχει πλέων αλλάξει την καθημερινότητα σας, έχετε περισσότερη διάθεση για φλερτ, να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Μία συμβουλή μου είναι, να μην δανείσετε σήμερα χρήματα σε φιλικό σας πρόσωπο, γιατί θα τα χάσετε και τα δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ βαθιές αλλαγές στην ζωή σας. Μπορεί να αφορούν την εργασία σας, μπορεί και την κοινωνική σας εικόνα, ότι και να είναι, να είστε έτοιμοι για μία μετάβαση καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, του πρώτου δεκαημέρου, η μέρα αυτή είναι πολύ βοηθητική, με τον Κρόνο σε καλή όψη με την Αφροδίτη, να βοηθά την σταθεροποίηση των σχεδίων σας. Για σας επίσης του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξει μία αξιολόγηση των καταστάσεων, όπου θα καταλάβετε την υπεροχή σας, απέναντι στους αντιπάλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τα ψαράκια, υπάρχουν στιγμές που θα νιώθετε ανήμποροι να κατευθύνετε την ζωή σας, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Ίσως μάλιστα να προχωρίσετε σε μία αναγκαστική απόφαση απομάκρυνσης, από αγαπημένα σας πρόσωπα, λόγο συμπεριφορών, ή οικονομικών θεμάτων