Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 17/05/22 - 21:46

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Σήμερα ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μία αρκετά αμφιλεγόμενη πλανητική όψη, όπου η δύναμη της θέλησης με την ψευδαίσθηση, θα σμίξουν για λίγο, σε ένα απατηλό παιχνίδι.

Η όψη αυτή, στην τωρινή περίοδο, σίγουρα κάτι θέλει να πει, όταν μάλιστα βρίσκεται κοντά σε εκλείψεις. Το γενικότερο αποτέλεσμα αυτής της τόσο [ιδιαίτερης] περιόδου, δείχνει ότι είναι μία πολύ επικίνδυνη χρονική στιγμή, που οι αλήθειες είναι πολύ ακριβές, ενώ η εξαπάτηση βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

ΚΡΙΟΣ

Στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, βρίσκεται ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, όταν μάλιστα η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, εξαντλεί τα ψυχικά σας αποθέματα και σας δημιουργεί ανασφάλειες και έντονο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μέρα που μπορεί να νιώσετε μεγάλα συναισθηματικά αποθέματα, να σας πνίγουν για μία σχέση σας, ή για ένα πρόσωπο που ζείτε μαζί του, κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως να σμίξετε με άτομα που είχατε απομακρυνθεί, μετά από μία αδιευκρίνιστη αιτία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία περίεργη μέρα, που καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις, που θα αφορούν μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επαγγελματικές και κοινωνικές προκλήσεις, ίσως δεν είναι ξεκάθαρες και αυτό σας δημιουργεί ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποια έντονα σημάδια, ότι μία υπόθεση σας, δεν είναι ακριβώς όπως σας την έχουν παρουσιάσει οι άλλοι. Μην εμπιστεύεστε την κρίση τους, αλλά και μην πάρετε καμία οριστική απόφαση, που αργότερα θα την μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ

Προσοχή σήμερα στις οικονομικές πλάνες, αλλά και στην διαχείριση των χρημάτων σας. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τι προθέσεις των άλλων, όταν μάλιστα έχετε μαζί τους οικονομικές δοσοληψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για κάποιο λόγο, έχετε αρχίσει να νιώθετε μία ανησυχία, για κάποια σχέση σας. Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέξετε νομικές υποθέσεις, που συνδέονται με οικονομικά συμφέροντα και άλλων προσώπων.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ίσως να νιώσετε μία αδιαθεσία, ή μία έντονη δυσφορία, μετά από κάποια θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση. Μην αφήσετε την εξαπάτηση, ή την κακή συμπεριφορά των άλλων, να χαλάσει την μέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, η πλανητική όψη, Άρη – Ποσειδώνα, δημιουργεί σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου, μία συναισθηματική έκρηξη. Ίσως μάλιστα έχετε την ανάγκη, να δείτε τις καταστάσεις μέσα από τις προσωπικές σας αναζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία μέρα, που θα σας απασχολήσουν οικογενειακές υποθέσεις, που μάλλον δεν θα είναι αρκετά ξεκάθαρες. Ίσως μάλιστα να πρέπει σήμερα να ανακαινίσετε τον χώρο σας, ή να τακτοποιήσετε βλάβες του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις, όπου είναι λάθος να πιέσετε καταστάσεις, που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Ένα ψέμα, μία παραπλάνηση ή μία κακοήθεια από πρόσωπο του περιβάλλοντος σας, θα σας δημιουργήσει αστάθεια και άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα, όταν μάλιστα θεωρούσατε βέβαιο ότι η παρέμβαση δικού σας προσώπου, θα σας έδινε τις λύσεις που χρειαζόσασταν. Έτσι αφήστε τα ρίσκα και τις έντονες κινήσεις, που αφορούν την ασφάλεια του πορτοφολιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Άρη – Ποσειδώνα, είναι μία αρκετά δύσκολη στιγμή για σας που έχετε γεννηθεί, 14 – 15 – 16 Μαρτίου. Τα λάθη που μπορεί να γίνουν, λόγο ελλιπούς κρίσης σας, θα είναι αρκετά επικίνδυνα, όσον αφορά τις σχέσεις σας, αλλά και την οικονομική σας κατάσταση.